Ekstra Bladet

SKURKEN BLEV HELT

– Jeg skal tage ansvar og løfte holdet, siger Bashkim Kadrii, der sikrede et livsvigtig­t point i fynsk påskedrama

-

Helt og skurk!

Bashkim Kadrii skulle have scoret én og nok også to gange i løbet af de første 90 minutter, men hvad betyder det, når manden iskoldt kan plaffe udligninge­n ind til 2- 2 fire minutter og en sjat sekunder inde i overtiden?

OB reddede et point hjem med det yderste af neglene på det, der kunne være blevet en ekstra lang fynsk langfredag. Rasmus Festersen plaffede køligt reducering­en ind efter 88.30 på tavlen, og dermed er det nok engang demonstrer­et, at det aldrig er helt slut, før den fede dame har sunget.

Dejlig slutning

Bashkim Kadrii er dog forholdsvi­s afdæmpet, da han kommer ud fra et omklædning­srum, hvor stemningen er markant bedre end inde hos de nordsjælla­ndske udfordrere.

– Jeg skal score tidligere, så vi kommer foran i stedet for at komme bagud, og det er en dejlig slutning, hvor vi får det ene point med hjem – men vi skal lukke den kamp noget før. JEG skal i hvert fald …

Bashkim Kadrii fik en friløber kort efter pausen, men OB’eren blev tacklet ned – og senere reddede FCN- keeper Peter Vindahl Jensen med en fremragend­e fodparade en endnu mere fri OB- angriber.

– Ved den første føler jeg, jeg gør, hvad jeg skal, men jeg sparker ikke hurtigt nok. Den anden … Den skal jeg bare sparke ind med indersiden, som jeg plejer at gøre, i stedet for at forsøge at lægge den ind.

Jeg skulle bare have spar

Jeg skal score tidligere, så vi kommer foran i stedet for at komme bagud

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? Et vigtigt point
Bashkim Kadrii bliver krammet efter sin straffespa­rksscoring. På få minutter fik OB vendt et truende nederlag til et vigtigt point på kontoen.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX Et vigtigt point Bashkim Kadrii bliver krammet efter sin straffespa­rksscoring. På få minutter fik OB vendt et truende nederlag til et vigtigt point på kontoen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark