Ekstra Bladet

Målkongen: Det her er det værste ved fodbold

-

Andreas Skov Olsen var næsten bombesikke­r på, at sejren, tre point og et seriøst angreb på bronze og Europa var fuldbyrdet, da han i det 87. minut bragte FCN på 2- 0 i Odense.

Sådan kom det ikke til at gå, og den unge bomber har det forfærdeli­gt, da han træt som en teenager nærmest laver et Fosbury- flop ned i en læderligne­nde sofa i det fynske presserum efter kampen.

– Det er forfærdeli­gt. Denne følelse er det værste ved at være fodboldspi­ller. Vi skal bare være bedre nede bagi, vi skal cleare den og trække tiden oppe i hjørnerne. Det er urutineret, hvad vi foretager os.

Forfærdeli­gt

– Det er helt forfærdeli­gt! Det er en kæmpe mavepuster. Vi er foran 2- 0, og der mangler fem minutter, og så kan vi ikke holde den. Så bliver det sgu svært. Tre point ville virkelig have lunet i jagten på OB og Esbjerg, så det er rigtigt frustreren­de.

– Nu har vi prøvet at miste point i overtiden nogle gange, og man kan sige, det er for dårligt, vi ikke har lært af det. Men nu må vi prøve igen – vi må prøve at lade være med at blive så nervøse, når der mangler få minutter. Vi skal lære at være kolde.

– Nu venter FCK, og de kan ikke li at spille oppe hos jer…

– Haha, ja de brokker sig altid over kunstbanen. Vi må gå efter sejren der, vi har i hvert fald brug for tre point.

– Når man får sådan en oplevelse som i dag, er det altid rart, at der er en kamp igen om få dage. Lige nu er den rigtigt svær at sluge, det bliver en lang køretur hjem!

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? OB’s Jens Jakob Thomasen tackler Andreas Skov Olsen.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX OB’s Jens Jakob Thomasen tackler Andreas Skov Olsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark