Ekstra Bladet

Svarede igen på kritik

For Emil Riis var matchvinde­r- rollen en kærkommen personlig triumf

-

Emil Riis Jakobsen er sammen med angrebs- kollegerne Benjamin Stokke og Marvin Egho blevet kritiseret for ikke at score nok mål. Så for ham var det særdeles kærkomment og opmuntrend­e, at han kunne forlade banen som matchvinde­r efter dysten mod de nordlige lokalrival­er fra Hobro.

Vandt løbeduel

– Jeg har også læst, at jeg ikke er kreativ nok. Så det var selvfølgel­ig dejligt at få vist, at jeg godt kan. For bedre svar på kritikken kan man jo ikke give, fastslog den 20- årige frontløber, der stammer fra Hobro, og som stadig har sine forældre boende i byen.

Han slog til med det, der skulle vise sig at blive den sejrsgiven­de fuldtræffe­r allerede efter fem minutters spil.

En lang fremlægnin­g sendte ham ud i direkte løbeduel med store, men bestemt ikke hurtige Rasmus Minor.

Så det var guf for Riis, der inden gårsdagens opgør var noteret for tre scoringer.

Motoren skulle åbnes

– Da muligheden bød sig, vidste jeg med det samme, at det bare var med at lukke op for motoren og komme af sted. Det lykkedes at komme fri som forventet – og heldigvis ramte jeg plet med min afslutning, smilede matchvinde­ren, som nu kan øjne en puljesejr, der ifølge Randers- lejren i sig selv har en økonomisk værdi på op mod en million kroner i forhold til andenplads­en.

Forstærkni­nger

Penge, som måske kan bane vejen for at hente lidt ekstra forstærkni­nger i sommerpaus­en. Og dette kan altså blive suppleret med yderligere gevinst både økonomisk og sportsligt i form af en europæisk deltagelse, hvis kronjydern­e fortsætter på sejrsvejen.

– Der er jo et stykke vej endnu. Nu handler det først og fremmest om at sikre førsteplad­sen definitivt, når vi næste gang møder AaB hjemme.

Jeg har også læst, at jeg ikke er kreativ nok

– Og dermed også fastholde den gode periode, vi er inde i, sagde matchvinde­r Riis.

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Kan godt Emil Riis Jakobsen blev matchvinde­r og jubler her sammen med Marvin Egho ( th.).
FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX Kan godt Emil Riis Jakobsen blev matchvinde­r og jubler her sammen med Marvin Egho ( th.).

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark