Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan virkelig blive alle dine hængeparti­er kvit her i påsken, og du kom måske allerede godt i gang i går. I dag kan du fortsætte, hvor du slap, eller endeligt komme i gang med at få tingene klaret, du har energien til det nu. I aften bør du finde på sjovere ting, og nyde livet lidt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du nyder nok mest at være hjemme denne påske, gerne sammen med dem, du holder af. Hvis det ikke har været muligt for dig, fordi du måske har skullet på job, så bør du prioritere at få tid til det i dag, bare på et eller andet tidspunkt. I aften kan du kaste dig over noget kreativt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du nyder mest at være lidt for dig selv i øjeblikket, og du har ikke noget imod at gå glip af diverse sociale arrangment­er her i påsken, da du trives godt i dit eget selskab. Du fik måske også klaret påskefroko­sterne i starten af påsken, og ellers kan du være mere social i aften.

TYREN 21/4-21/ 5

Denne påske har været oplagt til at pleje dit parforhold, hvis ellers du er i parforhold. Fik du ikke gjort det i går, så byder chancen sig heldigvis igen i dag. Det gælder også, hvis du er single, så er der nemlig god mulighed for at møde én. I aften kan du lade batteriern­e op alene.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du nyder generelt at tale med andre mennesker om fælles interesser lige for tiden, og gerne noget, som I virkelig har passion for. Hvis I ikke fik tid nok til at vende hver en sten i går, så får I chancen igen i dag. I aften trænger du nok til at være lidt hjemme, og til at få slappet af.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du nyder virkelig påskens glæder, hvis ellers du har fri til det. Du trives nemlig i gode venners selskab, og i dag kan du få mulighed for at nyde det endnu en dag, eller bare generelt få plejet dine venskaber, hvis du ikke fik tid til det i går. I aften trænger du nok til være lidt alene.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har mange kræfter lige nu, og selvom du måske har påskeferie, har du brug for at bestille noget, for at komme af med alle dine kræfter. Du gik nok allerede i gang i går, og i dag kan du fortsætte, hvor du slap. I aften kan du lave noget sjovt sammen med dem, du holder af.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du foretrække­r at tage tingene stille og roligt lige nu, og du nyder det sikkert, hvis du har påskeferie. Hvis du endelig ikke har haft påskeferie, og heller ikke har det i dag, bør du prioritere at holde lidt fri noget af tiden. I aften vil du nyde at opleve noget nyt og spændende.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Din fremtid er virkelig i fokus nu, og selvom du måske har fri i påsken, kan du nok ikke lade være med alligevel at bruge energi på dine fremtidspl­aner, og du har nok også mødt nogen, der kunne hjælpe på vej, og det gør du igen i dag. I aften kan du bruge lidt tid på vennerne.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Din kreativite­t har gode kår denne påske, og fik du ikke brugt dagen på noget kreativt i går, får du heldigvis muligheden igen i dag, gerne sammen med nogen du holder af. Det er kun fantasien, der sætter grænser. I aften kan du også få styr på lidt praktiske ting og sager.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har sikkert været meget social og udadvendt det meste af påsken, og det fortsætter igen i dag. Du kan godt lide at tale med alle mennesker, og du nyder både at lytte til andre, og har selv meget på hjerte. I aften trænger du til at tage dig lidt af dig selv, og bare slappe af.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du trænger til at være lidt ude i naturen i dag, og vejrudsigt­en skulle vist også være god nok. Det er af og til godt med en tur ud i det blå, og det har du generelt nok trængt til, og fik du ikke brugt chancen i går, kommer den igen i dag. I aften tænker du nok lidt over din fremtid.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark