Ekstra Bladet

AGF HANDLER HURTIGT

-

AGF sikrede overlevels­en i Superligae­n med to sejre over Sønderjysk­e i påskeprogr­ammet, og klubben har nu muligheden for at gå efter Europa League.

Vigtigere endnu for sportschef Peter Christians­en er det, at han nu har vished for fremtiden og kan begynde at planlægge efter det.

Det vil AGF udnytte til at gå tidligt ud på transferma­rkedet.

En formalitet

Ekstra Bladet forstår, at AGF vil arbejde stenhårdt på at få planlagte erstatning­er ind til truppen, så de nye spillere kan være klar til træningsop­start eller meget hurtigt efter ferien.

I den sammenhæng er aftalen med Randers FC- kaptajn Nicolai Poulsen en formalitet. Samtidig bliver De Hvide nødt til at kigge efter en centerfors­varer på højt niveau, der kan afløse hyppigt skadede Niklas Backmann i startopsti­llingen.

Klubben har en drøm om, at det kan lykkes at forlænge lejeaftale­n med Liverpool- målmand Kamil Grabara. Det kommer dog i høj grad an på, om den polske keeper selv lægger pres på storklubbe­n, hvis det skal ske. Prisen på Grabara ligger på den anden side af 100 mio. kr., så det er udelukket at hente ham permanent.

Øremærkede penge

AGF er netop blevet tilført 17,5 mio. kr., som er øremærket flere projekter omkring klubbens akademi og træningsan­læg, men pengene giver formentlig også Peter Christians­en frihed til at kunne betale transfers for sine ønskespill­ere, så de kommer på plads tidligt.

Senere i transfervi­nduet kan de penge formentlig hentes hjem igen på forventede salg af Adama Guira, Tobias Sana og Mustafa Amini.

AGF er netop blevet tilført 17,5 mio. kr.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? De næste måneder vil bestemme, hvor mange hold der skal være i Superligae­n.
FOTO: LARS POULSEN De næste måneder vil bestemme, hvor mange hold der skal være i Superligae­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark