Ekstra Bladet

Fik ny ketsjer for snuden af Axelsen

-

De var rivaler på klubniveau, og de arbejder også for hvert sit tv- selskab nu. I fritiden spiller de badminton og padel tennis i et væk, når der er tid til det.

GRAVER: Hold kæft, jeg er god til badminton. Nej, det er jeg ikke …

TØFFE: For nogle år siden ringede han …

GRAVER: Jeg fortalte, jeg havde haft personlig træner på og var blevet pissegod. Jeg havde fået fat i Victor Axelsens nye ketsjer – før Victor Axelsen!

EKSTRA BLADET: – Hvordan? GRAVER: Jeg ringede til Yonex og sagde: Jeg skal have en ketsjer. Jeg sagde til Stig: Du får tæsk, når du kommer herned. Jeg er blevet god til det. TØFFE: Jeg kommer ned til sådan en tosse med pandebånd, svedbånd og ti badmintonk­etsjere, og den ene af dem havde Victor Axelsen ikke engang prøvet at spille med endnu. Den havde Thomas skaffet … Han gik helt bananas, og han smadrede boldene ned. Jeg havde ikke en chance. Men … GRAVER: Så blev jeg træt, jo. TØFFE: Så blev han træt, og gav jeg dig ikke også æg? GRAVER: Nej, det ved jeg ikke. Det kan jeg ikke huske.

Sidste weekend var de til ’ Kalle Cup’ i Aarhus. Et arrangemen­t, en af Stigs venner står for – med 48 deltagere. Op til turneringe­n var de nu ikke heelt enige … GRAVER: Det er skønt. Og så på en fredag.

TØFFE: Nej, det er sgu da en lørdag, mand. GRAVER: Nej.

TØFFE: Det er en lørdag. Det er det, jeg siger: Han er helt væk.

GRAVER: Ja, men jeg kommer da til tiden.

TØFFE: Ja, når du kommer fredag, er du i god tid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark