Ekstra Bladet

Graver skred og gav plads til Tøffe

-

Hamburg er en fantastisk klub. Det er i hvert fald min klub, det er helt sikkert

De har spillet MOD hinanden, da landsholde­t i 2003 mødte AGF forstærket med Stig Tøfting i en træningska­mp.

De skulle have spillet MED hinanden, da Stig Tøfting i sommeren 2000 vender tilbage til HSV.

Vi nåede ikke at GRAVER: spille kampe sammen ud overlandsh­oldet. Vi når lige at være på træningsle­jr, så flytter jeg til Everton.

Vi er i Østrig eller TØFFE: sådan noget. Vi bor på værelse sammen.

Ja, og jeg taber, taGRAVER: ber og taber. Og så vandt jeg én kamp.

EKSTRA BLADET: I hvad?

Det siger jeg ikke. GRAVER:

EKSTRA BLADET: Kasino?

Nej, backgammon. TØFFE:

De snød helt vildt. GRAVER:

Det er fordi, man TØFFE: skal tænke.

AVAVAV, GRAVER: med at nive!

Frank Pagelsdorf GRAVER: sælger mig. De kommer op og banker på døren. Du hold op skal lige komme ned. Nej, jeg sidder lige og laver noget. Jamen der sidder nogen fra Everton, der vil snakke med dig.

Jeg slog ikke til og TØFFE: fik kun otte kampe første gang i HSV. Men så fik jeg muligheden for at komme tilbage og spille Champions League, og så var det jo fedt, at Thomas var der. Jeg fik at vide, jeg ikke skulle regne med at blive stamspille­r, det ville mere blive plads 12- 15 i den dur. Det gode ved, at Thomas rejste, var så … Hvad spillede du på det tidspunkt?

Jeg var røget op på GRAVER: midtbanen der. Jeg spillede med Fabian Ernst, Niko Kovac, Martin Groth og sådan nogen.

Da han så smutter, TØFFE: er der jo en vej kortere til spilletid for mig.

Alt flaskede sig GRAVER: rigtig godt, for han er jo stædig, Stig.

Fra den tredje kamp TØFFE: er jeg fast mand, for der er hele tiden én skadet. Jeg var frygteligt tilfreds med, at de var skadet – og Thomas var taget afsted. Men det havde da været fedt, hvis vi havde spillet sammen.

EKSTRA BLADET: Er Hamburg jeres klub?

Hamburg er en GRAVER: fantastisk klub. Det er i hvert fald min klub, det er helt sikkert. Det er den klub, jeg har mest kontakt til. Vi tager også ned og ser deres kampe.

Ja, jeg følger jo med TØFFE: i alle klubber, jeg har spillet for. Duisburg er på vej ned i tredje liga, Bolton har ikke betalt spillerne løn, og så ved jeg, at alle de klubber, jeg har forladt, de rykker ned. Haha.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Spasmagere Venskabet startede med, at Thomas Gravesen sparkede Martin Jørgensen ud over banen i Aarhus ...
FOTO: ERNST VAN NORDE Spasmagere Venskabet startede med, at Thomas Gravesen sparkede Martin Jørgensen ud over banen i Aarhus ...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark