Ekstra Bladet

Jeg har dummet mig

Jarrell Miller har spoleret chancen for at blive verdensmes­ter i sværvægt ved at bruge et ulovligt stof

-

Den amerikansk­e bokser Jarrell Miller beklager omstændigh­ederne omkring det aflyste VM- brag i sværvægt mod den britiske verdensmes­ter Anthony Joshua.

Det var planen, at Miller skulle udfordre Joshua i en VM- titelkamp 1. juni i Madison Square Garden i New York.

Men en positiv dopingprøv­e betyder, at den amerikansk­e udfordrer ikke kan gå i ringen mod den regerende verdensmes­ter.

Forkert beslutning

Tidligere på ugen afviste Jarrell Miller, at han havde gjort noget galt, men nu indrømmer han sit fejltrin.

– Jeg traf en forkert beslutning. Jeg ødelagde det. Der er mange måder, man kunne have håndteret situatione­n, og jeg håndterede det forkert og betaler nu prisen for det, siger bokseren på sin Instagram- profil.

Modstander­en Anthony Joshua, der er verdensmes­ter hos forbundene WBA, IBF, IBO og WBO, havde sat flere af sine VM- bælter på spil i kampen.

– Jeg har ødelagt en stor mulighed, og det gør ondt indeni. Mit hjerte bløder lige nu, og jeg har såret min familie, mine venner, mit hold og mine fans, siger Jarrell Miller.

Mere ydmyg

Amerikaner­en forklarer, at dopingsage­n har gjort ham mere ydmyg, og han vil forsøge at komme tilbage til bokseringe­n i en endnu stærkere udgave end tidligere.

Den positive dopingprøv­e blev taget for en måned siden. Den amerikansk­e tvstation ESPN har oplyst, at der er tale om et væksthormo­n, men det afviste Miller tidligere på ugen.

I sit opslag på Instagram kommer den 30- årige amerikaner ikke nærmere ind på sit snyderi.

Den et år yngre Anthony Joshua er ubesejret i 22 kampe som profession­el.

Joshuas lejr har meddelt, at man i den kommende uge vil annoncere en ny modstander til den regerende verdensmes­ter.

Ritzau

Jeg håndterede det forkert og betaler nu prisen for det

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Dumt Anthony Joshua mod Jarrell Miller bliver ikke til noget. En positiv dopingprøv­e betyder, at den amerikansk­e udfordrer ikke kan gå i ringen mod den regerende verdensmes­ter.
FOTO: RITZAU SCANPIX Dumt Anthony Joshua mod Jarrell Miller bliver ikke til noget. En positiv dopingprøv­e betyder, at den amerikansk­e udfordrer ikke kan gå i ringen mod den regerende verdensmes­ter.
 ?? FOTO: JAVIER GARCIA/ BPI ?? Joshua, der her vinder over Wladimir Klitschko, er ubesejret i 22 kampe.
FOTO: JAVIER GARCIA/ BPI Joshua, der her vinder over Wladimir Klitschko, er ubesejret i 22 kampe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark