Ekstra Bladet

SOLGT TIL HURTIG OG BILLIG SEX

24-årig: Jeg er bange og ulykkelig

-

En halv kilometer i hver retning. Så stort er Københavns og Vesterbros åbne marked og frirum for besiddelse af illegale stoffer og handel med sex. I området mellem Hovedbanen, Gasværksve­j, Halmtorvet og Vesterbrog­ade er der fra myndighede­rnes side en stiltiende accept af, at prostituer­ede sælger og leverer sex i det offentlige rum. Her er et kort med angivelse af de steder og institutio­ner, som har betydning for de prostituer­ede.

1. Istedgade

Det ikoniske strøg har stadig en magnetisk tiltræknin­g på gadeprosti­tuerede og mænd, der vil betale få hundrede kroner for en uforpligte­nde udløsning.

2. ’Mammas Place’ (Skelbækgad­e)

Sexkunder kan her især møde ’Mammas’. Det er slang for lidt ældre kvindelige, afrikanske bagmænd, der selv trækker og ellers holder øje med unge prostituer­ede i deres ’stald’.

3. Station City ( Halmtorvet 20)

Den store politistat­ion, som ud over Vesterbro dækker adskillige andre kvarterer i København, ligger lige i centrum for storbyens narko- og sexhandel.

4. Reden Internatio­nal (Colbjørnse­nsgade 12)

Rådgivning­s- og værested for kvinder i prostituti­on. Her kan de få akut hjælp, omsorg og vejledning eller en pause over en varm kop kaffe.

5. Baggårde/trappeopga­nge (som for eksempel Gasværksve­j 16)

De gadeprosti­tuerede servicerer typisk deres kunder i baggårde og trappeopga­nge.

6. Axeltorv/ Rådhusplad­sen

I de senere år har gadeprosti­tuerede udvidet deres revir til for eksempel området over for Tivoli og leder nu også efter sexkunder i nattelivet i nærheden af Vesterbro.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark