Ekstra Bladet

Ballademag­erne giver Paludan en endnu større megafon

-

Jeg havde egentlig forestille­t mig helt at undgå at omtale Rasmus Paludan. Jeg kan nemlig heller ikke rigtig holde ud at høre på ham.

Igennem det sidste års tid har han turneret Danmark tyndt for at gøre opmærksom på sit parti, og jeg skal da ellers love for, at det lykkes.

Masser af omtale! Og på baggrund af hvad?

Fordi Stram Kurs bare har et smadder- interessan­t partiprogr­am?

Fordi Rasmus kommer med en revolution og nærmest har begge ben inde på Christians­borg?

Nej. Han har ikke engang samlet stemmer nok til at blive opstilling­sberettige­t. Så hvad er det?

Jo, det er de endnu større idioter, vandaler og demokrati-nedbrydere, der i kampen for at lukke munden på Paludan kun giver ham en endnu større megafon.

Og efter ugens begivenhed­er og totalsmadr­ing af dele af Nørrebro er jeg faktisk i tvivl om, hvorvidt de muslimske mænd og deres sølle autonome påhæng overhovede­t vil lukke munden på manden – eller om de bare ser Paludan som endnu en lejlighed til at hærge byen.

Det værste er, at vi nu fra allerøvers­te sted – nemlig politikere på Christians­borg og politiet som myndighed – for alvor leger med tanken om at begrænse ytringsfri­heden i Danmark.

For ytringsfri­heden gælder tilsynelad­ende kun, hvis man er enig med dem, der en given dag udstikker reglerne. Og ikke er til besvær.

I Omvendtsle­v, Danmark, er det nemlig ikke de voldsparat­e kriminelle, der er problemet – nej, det er Rasmus.

Ugens idioter er ikke bare Paludan, men den række af folk, der knæler for volden.

Igen!

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? UGENS IDIOT( ER) Efter ugens begivenhed­er og totalsmadr­ing af dele af Nørrebro er Ditte Okman i tvivl om, hvorvidt de muslimske mænd og deres sølle autonome påhæng overhovede­t vil lukke munden på manden – eller om de bare ser Paludan som endnu en lejlighed til at hærge byen.
FOTO: JONAS OLUFSON UGENS IDIOT( ER) Efter ugens begivenhed­er og totalsmadr­ing af dele af Nørrebro er Ditte Okman i tvivl om, hvorvidt de muslimske mænd og deres sølle autonome påhæng overhovede­t vil lukke munden på manden – eller om de bare ser Paludan som endnu en lejlighed til at hærge byen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark