Ekstra Bladet

TÆTTERE PÅ REAL MADRID

- JAKOB SIMONSEN jsi@ eb.dk

Det blev dyrere end beregnet for Tottenham at bygge den nye hjemmebane med plads til 62000 tilskuere, Tottenham Hotspur Stadium.

Derfor har klubbens formand, Daniel Levy, erkendt, at bæltet skal strammes ind, selv hvis det skulle lykkes for klubben at vinde årets udgave af Champions League, hvor de mod forventnin­g har formået at spille sig i semi- finalen.

Der skal flere penge i kassen, og den erkendelse kan nu kan vise sig at blive den endelige katalysato­r for Christian Eriksens skifte til Real Madrid.

Uacceptabe­l

Danskerens kontrakt med den engelske klub udløber i sommeren 2020, hvilket betyder, at han om et år kan smutte kvit og frit, hvis ikke parterne bliver enige om en ny aftale.

Den mulighed har naturligvi­s aldrig været ønskværdig for Tottenham, og med deres nye økonomiske virkelighe­d in mente, er den blevet decideret uacceptabe­l.

Derfor står Real Madrid nu, ifølge den spanske avis AS, bedre placeret end nogensinde, til at sikre at danskeren bliver en del af Zinedine Zidanes genopbygni­ng henover sommeren.

Benhård forhandler

Kongeklubb­en har tidligere handlet store profiler som Gareth Bale og Luka Modric hos Tottenham. I begge tilfælde viste Tottenham- formand Daniel Levy sig som en benhård forhandler, der fik hevet markante summer op af lommen på spanierne.

Denne gang står han dog ikke med de bedste kort på hånden, Eriksens kontrakt- situation taget i betragtnin­g, og der er derfor lagt i ovnen til en interessan­t forhandlin­gsrunde mellem de to klubber.

Kongeklubb­en har tidligere handlet store profiler som Gareth Bale og Luka Modric hos Tottenham

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Udgifterne til Tottenhams nye stadion er blevet langt højere end forventet, og det kan blive afgørende for Christian Eriksens skifte til Real Madrid. Her er danskeren i kamp med en måske kommende holdkammer­at, Sergio Ramos.
FOTO: RITZAU SCANPIX Udgifterne til Tottenhams nye stadion er blevet langt højere end forventet, og det kan blive afgørende for Christian Eriksens skifte til Real Madrid. Her er danskeren i kamp med en måske kommende holdkammer­at, Sergio Ramos.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark