Ekstra Bladet

BEKRÆFTER BABY- LYKKE

FAMILIEFOR­ØGELSE: Thomas Blachmans forlovede, Julia Liebig Werup, viser nu sin babybule frem og røber, at hun er i femte måned

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Siden det tidligere på året kom frem, at 56- årige Thomas Blachman skal være far med sin 24 år yngre kæreste, den svenske poet og digter Julia Liebig Werup, har han ikke været meget for at dele ud om den kommende familiefor­øgelse.

Ekstra Bladet har gentagne gange spurgt ind til de glade nyheder, men gang på gang har ’ X Factor’- dommeren afvist at sige noget.

– Det er jo privat, for fanden. Når noget er privat, så er det, fordi det ikke er Ekstra Bladet. Så må du spørge nogle andre, lød det bestemt fra Blachman, da Ekstra Bladet i forbindels­e med ’ X Factor’ spurgte ind til baby- lykken.

– Jeg vil ikke sige noget som helst. Prøv at høre, jeg synes, I er så irriterend­e. Jeg synes, det er så irriterend­e og kompromitt­erende. Hver gang man går ned i en kiosk, ser man et eller andet billede af én på forsiden. Det er så irriterend­e, at man ikke fatter det, sagde han videre.

I femte måned

Nu tager hans forlovede dog bladet fra munden.

Det sker på Instagram, hvor hun har delt et billede, hvor hun står helt nøgen og viser sin struttende mave frem.

På Instagram afslører hun også, hvor langt henne hun er i graviditet­en.

’ Mirakel. Jeg venter et barn. En søn, og han kommer til september. Nu i femte måned’, skriver Julia Liebig Werup til billedet, hvor hun ligeledes angiver, at det er Thomas Blachman, der har ageret fotograf.

Blachman og Julia Liebig Werup bekræftede deres forhold tilbage i december sidste år, hvor de ligeledes annoncered­e, at de var blevet forlovet.

Julia Liebig Werup debuterede sidste år med den tosprogede ( dansk og svensk) digtsamlin­g ’Ensomme mænds død’, der er udgivet på det danske forlag Det Poetiske Bureau.

Hun medvirker desuden på flere sange på Jokerens nye album, ’ Glædesbrin­geren’, og har selv udgivet livealbumm­et ’ Ring mig’.

I 2017 fortalte Thomas Blachman, at han skulle skilles fra hustruen Sarah Louise Schackinge­r, som han blev gift med i 2014.

’ På vegne af Thomas Blachman og Sarah Louise Schackinge­r skal jeg meddele, at de er blevet skilt. Bruddet er sket i ro og fordrageli­ghed’, lød det i en pressemedd­elelse fra kommunikat­ionsbureau­et Have i forbindels­e med bruddet.

Før ægteskabet med Sarah har Thomas Blachman været gift med Viola HeynJohnse­n, som han har to børn med. De blev skilt i 2011.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Julia Liebig Werup, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendels­e.

 ?? PRIVATFOTO ?? Glade nyheder Thomas Blachman og Julia Liebig Werup bekræftede deres forhold i december.
PRIVATFOTO Glade nyheder Thomas Blachman og Julia Liebig Werup bekræftede deres forhold i december.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark