Ekstra Bladet

Stephanie indlagt akut

’Årgang 0’- stjernen er blevet opereret. Hun har haft en brist på en cyste

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Stephanie Siguenza, der er kendt fra ’ Årgang 0’, har de seneste dage været indlagt ad flere omgange, efter en cyste på hendes ene æggestok er bristet.

Det fortæller Christina Siguenza, der er mor til Stephanie, på sin Instagram- profil, hvor hun har delt et billede af Stephanie i hospitalss­engen på akutafdeli­ngen på Slagelse Sygehus, hvor hun lige nu fortsat er indlagt, efter hun har gennemgået en operation.

Hader når ens børn bliver syge. Dog den første af mine unger, der er blevet opereret

’ Operation i går. Ikke appendicit ( blindtarms­betændelse, red.), men ruption af cyste på æggestok. Udskrivels­e efter to timer. I dag flere smerter. Nu genindlagt’, skriver hun til billedet og fortsætter:

’Hader når ens børn bliver syge. Dog den første af mine unger, der er blevet opereret. Selv om man er sygeplejer­ske og ved da lidt om tingene.

– Så mister man alligevel en smule grebet, når det handler om ens egen afkom og sygdom’, skriver hun i opslaget og fortæller, at Stephanie Siguenza nu gennemgår en række undersøgel­ser på hospitalet.

Ved godt mod

Ekstra Bladet har været i kontakt med Christina Siguenza, som har givet tilladelse til, at Ekstra Bladet bringer opslaget.

På grund af indlæggels­en har hun ikke haft mulighed for at stille op til et interview, men hun fortæller, at Stephanie er ved godt mod trods de mange smerter.

Hun ved endnu ikke, hvor længe de skal være indlagt.

Stephanie Siguenza har indtil i år været en del af det populære TV2- program ’ Årgang 0’, hvor danskerne har fulgte en række danske familier og deres børn fra de blev født i 2000 til deres 18 års fødselsdag.

I forbindels­e med afslutning­en på programmet i år afslørede TV2, at de ville begynde med at optage en ny omgang ’ Årgang 0’ i 2020, hvor vi kommer til at kunne følge en række nye familier og deres liv på godt og ondt.

 ?? FOTO: CAMILLA HEY/ TV2 ?? Stephanie fra ’Årgang 0’ har været under kniven.
FOTO: CAMILLA HEY/ TV2 Stephanie fra ’Årgang 0’ har været under kniven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark