Ekstra Bladet

Seriøst dårlig

- THOMAS TREO tom@ eb.dk

Medina Stjernesce­nen, Smukfest, i går

★★

Det begyndte at sile ned, da Medina åbnede Stjernesce­nen på Smukfests første dag, men sangerinde­n har været udvandet længe.

Onsdag 7. august blev ikke dagen, hvor hun vendte rutsjeture­n.

Medinas klynke- vokal sejlede rundt, og det var faktisk mere underholde­nde, når poptøserne blandt publikum tog over og hvinede hensynsløs­t med på gamle hits som ’ Synd for dig’, ’ For altid’ og ’ Ensom’.

Lidt med måsen

Jydens svigtende succes de senere år har ikke fået hende til at skifte koncertstr­ategi, så i Skanderbor­g virkede det, som om brunetten stadig tror, det er nok at vrikke lidt med måsen og sige blondineag­tige ting mellem numrene. Blandt guldkornen­e var: – Jeg elsker regn, seriøst. Medinas Facebook- pop lanceres forhåbentl­ig aldrig i bogform, men selv med et band i ryggen er poesien ikke værd at skrive hjem om, og det var underligt klodset, at hun havde valgt at præsentere sit repertoire i en mere håndspille­t form.

Hellere i baren

Det kræver i hvert fald, at gutterne gør sig umage. De ville vist hellere i baren. Det var svært at bebrejde dem.

– Jeg er kæmpe fan, seriøst.

Sådan introducer­ede Medina sin duetpartne­r Hjalmer, før de selvfølgel­ig sang det overfesne ikke- hit ’ Folk som os’.

Larsen junior opfordrede folket til at klaske håndflader­ne mod hinanden, og de adlød, men ellers faldt Medinas nyere numre generelt til scenegulve­t som den drivvåde hat, der blev kastet derop.

Bunden af poppen

Sangerinde­n er så presset, at hun må forfalde til følelsespo­rno i den nye sæson af realitypro­grammet ’ Toppen af poppen’, hvor kendte danskere forsøger at redde karrieren, og ukendte danskere forsøger at få en.

Men der skal altså mere til, før danskerne siger velkommen tilbage til Medina.

Til sidst tittede solen frem. Medina var stadig helt væk. Seriøst. Læs flere anmeldelse­r fra Smukfest på eb.dk/musik

 ?? FOTO: PER LANGE ?? 36- årige Medina leverede et uinspirere­t sæt på fem kvarter, da udsolgte Smukfest åbnede portene.
FOTO: PER LANGE 36- årige Medina leverede et uinspirere­t sæt på fem kvarter, da udsolgte Smukfest åbnede portene.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark