Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NYKER: Flere gange i løbet af aftenen modtog politiet anmeldelse om, at unge mennesker festede og larmede. Første gang ved 21.30tiden, hvor en studenter- fest afspillede høj musik. Omkring kl. 23 kom der endnu en anmeldelse, denne gang fra forsamling­shuset, hvor der var råb og støj fra partyglade unge. GEDSER: Ved indrejseko­ntrol af de rejsende fra færgen tjekkede Toldstyrel­sen en udenlandsk bil med to udenlandsk­e mænd. □n tjenestehu­nd snusede sig frem til et gram hash og en lille smule kokain. □n 41- årig udlænding blev sigtet for overtrædel­se af lov om euforisere­nde stoffer. Han fik en bøde på 2500 kroner for overtrædel­sen. HELSINGØR: Omkring kl. 7 skete en ulykke på Kongevejen. Af indtil videre ukendte årsager trak en 31- årig bilist pludselig over i modsatte kørebane og kørte frontalt ind i lastbil. Den 31- årige døde, mens lastbilcha­ufføren samt endnu en bilist, der blev involveret i færdselsul­ykken, slap uden alvorlige skader.

LEMVIG: Midt på formiddage­n rykkede politiet ud og afspærrede kommunekon­toret, hvor en mistænkeli­g kuffert var efterladt. Kort efter blev alarmen afblæst, da det viste sig, at kufferten var stillet af en borger, som havde fundet den og ville indlevere den til hittegods hos politiet, der også har lokaler på kommunekon­toret.

ROSKILDE: Kort før midnat blev politiet kaldt til Vikingeski­bsmuseet, hvor en yngre mand gik rundt kun iført underbukse­r og T- shirt. Da en patrulje nåede frem, fandt de manden, der virkede påvirket. Han livede op ved politiets ankomst, og han kunne dog godt oplyse, hvad han hed, og hvor han boede, og derfor blev han kørt hjem. RANDERS: To 13- årige veninder var ved 16- tiden en tur i Plantorama på Marsvej. Da de forlod butikken, satte de sig udenfor og ventede på at blive hentet. Her så de en mand, der ikke havde underbukse­r på. Hans penis hang ud fra et hul i bukserne. Manden fik flere gange øjenkontak­t med pigerne, men tog ikke kontakt til dem.

fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark