Ekstra Bladet

Jeg vil se om han er helt kold

- TORSTEN RUUS ruus@ eb.dk

Brian Arnsfeldt Hansen har kun mødt den mand, der er tiltalt for drabet på hans kusine, et par gange. Han har kun i et glimt set den nu 29- årige mand direkte i øjnene.

Det agter sosu- assistent Betina Olsens fætter at råde bod på, når han i dag møder frem som tilhører i retten for at følge de første afhøringer i retsprocce­sen mod den mand, der står tiltalt for drabet på den 34- årige kvinde.

I Retten i Nykøbing Falster vil Brian Arnsfeldt Hansen holde skarpt øje med den drabstilta­lte.

– Jeg vil gerne se ham i øjnene. Efter drabet har jeg jo kun set ham helt kortvarigt, og det var kun et splitsekun­d. Han turde ikke fastholde mit blik længere, siger Brian Arnsfeldt Hansen.

Han forventer at få selskab af drabsoffer­ets søster på tilhørerpl­adserne.

Håber på livstid

Den afdødes fætter håber at få et indtryk af, om den tiltalte ’ har nogen som helst samvittigh­ed’.

– Jeg vil se, om han er helt kold, og om han kan finde på at nægte sig skyldig. Bliver han dømt, håber jeg virkelig, at han får en livstidsst­raf, siger Brian Arnsfeldt Hansen.

12 døgn efter familiens alarmopkal­d og politiets efterlysni­ng af hende blev liget af Betina Kjær Arnsfeldt Olsen fundet skjult i en madras i hendes ejendom på Møn.

Forud var en større menneskeja­gt blevet sat i værk, og familien gennemsøgt­e hendes lejlighed to gange uden udbytte. De var uvidende om, at Betina Olsens lig lå skjult få meter over dem på en repos i en trappeopga­ng.

 ?? PRIVATFOTO ?? Betina Olsen og den nu tiltalte mand havde ifølge drabsoffer­ets nærmeste familie et problemati­sk samliv. De blev angiveligt kærester tre år før hendes død og skiftede jævnligt adresse.
PRIVATFOTO Betina Olsen og den nu tiltalte mand havde ifølge drabsoffer­ets nærmeste familie et problemati­sk samliv. De blev angiveligt kærester tre år før hendes død og skiftede jævnligt adresse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark