Ekstra Bladet

Casper Christense­n overrasket

-

Nok har den kendte komiker Casper Christense­n investeret i veganer- virksomhed­en Simple Feast, men han har tilsynelad­ende ikke undersøgt, hvordan selskabsko­nstruktion­en hænger sammen.

I hvert fald giver han udtryk for overraskel­se, da Ekstra Bladet konfronter­er ham med, at selskabet har base i et skattely:

– Jeg aner slet ikke, hvad du snakker om. Det er første gang, jeg hører om det her, lyder det umiddelbar­e svar.

Han understreg­er, at han ikke har noget med den daglige styring af Simple Feast at gøre, og at han tager oplysninge­rne med ophøjet ro.

– Jeg er blevet lidt hårdhudet efterhånde­n. Alting, jeg piller ved, bliver gransket, og hen over tid har jeg prøvet det nogle gange, lyder det.

– Hvordan harmonerer det med jeres ønske om at gøre noget godt for kloden?

– Jeg synes, det er forkert at lave noget i skattely, ligegyldig­t hvilken virksomhed man har. Om man så laver våben, synes jeg, det er forkert at gå i skattely.

Casper Christense­n fortæller, at han ikke har kendskab til, at Simple Feast skal til at levere måltidskas­ser i Delaware, og hvis det viser sig, at virksomhed­en ikke har helt rent mel i posen, vil der være en konsekvens:

– Nu er vi ude i nogle helt vanvittige spekulatio­ner, men det er klart, at hvis der foregår noget ulovligt, er jeg ude med det samme. Det gider jeg slet ikke være med i.

Jeg synes, det er forkert at lave noget i skattely, ligegyldig­t hvilken virksomhed man har

 ?? FOTO: TOBIAS NICOLAI/ RITZAU SCANPIX ?? – Det er klart, at hvis der foregår noget ulovligt, er jeg ude med det samme, siger Casper Christense­n.
FOTO: TOBIAS NICOLAI/ RITZAU SCANPIX – Det er klart, at hvis der foregår noget ulovligt, er jeg ude med det samme, siger Casper Christense­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark