Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det glæder mig, at I i dag har bragt historien om Café Emma og andre ubehagelig­e spisestede­r i København. Helt i tråd med min og andres anmeldelse­r på Trip Advisor og Trustpilot.

Erik Filthuth Kærsangerv­ej 108 Holbæk

at hver uge bliver tonsvis af papirrekla­mer omdelt til husstanden­e i Danmark. Dette er et stort indgreb i naturens ressourcer. Derfor stor ros til IKEA, som stopper dette papirspild og nøjes med digitale reklamer. Andre bør følge efter, og regeringen bør ændre et ’ nej tak til omdelte reklamer’ til et tilvalg.

Per Allan Lunding Mølleparke­n 35

Jels

at regeringen ønsker at hente nogle af de allersvage­ste i FN’s flygtninge­lejre, for at vi skal tage os af dem, men hvorfor dog det, når der ikke engang er penge og tid til at hjælpe de svageste danskere? De kan bare ligge og dø, uden at nogen kommer til at stå til ansvar for det. Erling Madsen Brolæggerv­ej 11 Slagelse

at med den omrokering i Venstres top, der nu har fundet sted, er det så ikke tydeligt at se, at Lars Løkke forventer et sammenbrud i den røde regering, og at han så vil gribe chancen for at danne en SV- regering med Mette Frederikse­n?

Veber Finnedal København

at danskerne ikke er så dumme at hoppe på Thulesen Dahls og Messerschm­idts arrogante, indholdslø­se parti en gang til. Medlemsska­b af Folketinge­t er kun til låns, også for jer. Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

at landets pudsigste parti må stå for skud! Mødes to fra DF, gi’r det hovedbrud!

Når partiprogr­ammet vendes vil de komme op at skændes. Og så melder en af dem sig altså ud!

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark