Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du går måske og rydder op i et par ting og sager, og er lige ved at være igennem. I dag kan du især rydde op i økonomiske hængeparti­er, og få truffet de nødvendige foranstalt­ninger og beslutning­er. Du skal dog også huske at få tid til at nyde livet lidt, det trænger du nemlig også til.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har brug for at være sammen med din partner i øjeblikket, hvis du altså er i parforhold. I har brug for at være helt tætte og nærværende. Hvis du er single, er du måske ved at blive forelsket i en, måske tilmed én, du har kendt længe. Det bliver en dag i kærlighede­ns tegn.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du knokler på jobbet i øjeblikket, og du tager gerne fat. Samtidig tager dine kolleger også fat, og det giver en rigtig god stemning og samhørighe­d på arbejdspla­dsen. Det er også vigtigt, når man tænker på, hvor mange timer de fleste af os bruger på at arbejde.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er meget kreativ i øjeblikket, og i går havde du måske en masse ideer, og kom måske også i gang med at prøve dig frem. I dag kan du arbejde målrettet og koncentrer­et, og virkelig gå i dybden med tingene, og dermed nå rigtig langt. Det kan du især, hvis du samarbejde­r.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil helst være hjemme lige for tiden, og igen i dag kan du bede om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er en mulighed for dig. Det kan også være, du kan få tidligt fri. Du trænger til at være sammen med dine nærmeste. Hvis du har ferie, bør du bruge hele dagen hjemme.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er meget åben og nysgerrig lige nu, og i dag vil du især nyde at tale med folk omkring dig. Det kan både være folk, du har kendt længe, men det kan også være helt nye mennesker. I hvert fald vil du nyde at få snakket en masse i dag, især om alt dét, der er allervigti­gst for dig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har brug for at tage dig af dig selv lige nu. Uanset om du bare vil slappe af, og tillade dig selv lidt luksus, eller om du vil tage dig af et par vigtige ting og sager, så er det en god idé at prioritere dig selv. Du kan få slappet af, men du bør måske også se lidt på din økonomi.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du møder verden med en masse gå-påmod og gennemslag­skraft lige nu. Så uanset, hvad du drømmer om at gøre til virkelighe­d, så er der gode muligheder. Dem bør du gribe, og du kan især tage kontakt til folk, du ikke kender, men som du ved, vil kunne hjælpe dig videre.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du nyder dit eget selskab i øjeblikket. Der er da heller ingen, der siger, at man behøver at være sammen med andre mennesker hele tiden. Du er god til at få tiden til at gå på egen hånd lige for tiden. Du kan bare gøre de ting, som du holder af, og også få slappet godt af.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I øjeblikket er din fritid i centrum. Måske bruger du tid på en hobby, eller også hygger du dig med gode venner. Det er i hvert fald vigtigt, at du ikke bruger kræfter på alle mulige dagligdags­pligter, dem skal du nok få travlt med igen. Sørg for at gøre de ting, du holder af lige nu.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Din fremtid er kraftigt i fokus lige nu. I går havde du måske en masse tanker om, hvad du gerne vil, og måske prøvede du dig også frem. I dag kan du drøfte disse tanker med dine nærmeste, og måske få de råd, som du går og savner. Vær meget gerne åben og lyttende i dag.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har brug for, at der sker en masse nyt lige nu, og du er heldigvis god til at gribe muligheder­ne. Der sker ofte mere omkring os, end vi måske er vant til at være opmærksomm­e på. Du har dog virkelig øjne og ører åbne, og derfor er du meget tilstede, og det giver nye perspektiv­er.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark