Ekstra Bladet

Captain Fantastic mangler stadig lidt

-

Rangers FC er stadig en skygge af fordums storhed, men på ét punkt springer klubben alle rammer for fodboldmæs­sig klasse.

Siden sommeren 2018 har Liverpool- legenden Steven Gerrard haft ansvaret for i managerrol­len at genrejse klubben som en magtfaktor i Skotland.

Ikke gnidningsf­rit

Selv om en halv snes Liverpool- fans troppede op ved indgangen til MCH Arena for at få en autograf som en aktuel reminder om, hvor stor Captain Fantastic var på Anfield, så var antallet på et vist niveau en påmindelse om, at Steven Gerrard endnu har et stykke vej at gå, før hans managermer­itter overhovede­t tåler sammenlign­ing med karrieren som aktiv.

Projektet i Rangers går ikke gnidningsf­rit. Klubbennåe­de Europa Leaguegrup­pefa sensids tesæson, men blev stoppet i begge hjemlige cupturneri­nger af Aberdeen, så det blev til nul finaler for storklubbe­n. Og sølvmedalj­erne i Premier League kom uden for alvor at presse Celtic.

Steven Gerrards ikoniske status som Liverpooll­egende kan derfor ikke overskygge, at han forventes at rykke et niveau eller to op i succesople­velser denne sæson.

Har styr på FCM

Derfor kan han ikke tillade sig at droppe ud af Europa League til en lille dansk klub, der kun har nået gruppefase­n i Europa en gang. Og han er forberedt.

– Det er velbeskrev­et at de er gode på dødbolde. Det har de haft stor succes med over de seneste år. Der er også en brasilians­k forbindels­e her, så vi ved de har spillere, der kan noget individuel­t, teknisk. Det er et godt hold, sagde Gerrard på pressemøde­t forud for kampen.

– Vi har godt styr på deres styrker og svagheder, men vi går ind til kampen med en god fornemmels­e. Vi er helt klar på det der venter. Det her bliver afgjort over to kampe, og det er vigtigst for os, at vi kan holde opgøret åbent frem til mødet på Ibrox om en uge, sagde Steven Gerrard.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Steven Gerrard har endnu et stykke vej at gå, før hans manager- meritter overhovede­t tåler sammenlign­ing med karrieren som aktiv.
FOTO: RITZAU SCANPIX Steven Gerrard har endnu et stykke vej at gå, før hans manager- meritter overhovede­t tåler sammenlign­ing med karrieren som aktiv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark