Ekstra Bladet

Ønskede Messi død

- NIELS NEDERGAARD nn@ eb.dk

Barcelonas seneste indkøb, Junior Firpo, er havnet i en uheldig sag, efter det kom frem, at den 22- årige venstrebac­k havde ønsket verdensstj­ernen Lionel Messi død på Twitter.

– Jeg håber, han dør og stopper med at score mål.

Sådan skrev det unge stortalent Junior Firpo på Twitter. Det fortæller han i et interview med Mundo Deportivo ifølge The Sun.

Situatione­n opstod ifølge den nye Barcelona- back, fordi han ikke tænkte sig om, da han som 15- årig svinede den argentinsk­e superstjer­ne til på de sociale medier.

– Jeg ville sige mærkelige ting om Messi på Twitter for at drille ham. Og det er det, bare nogle barnlige ting, siger Junior Firpo i et interview med Mundo Deportivo.

En liga for sig selv

– Det er ting, som sker, når du er 15 år gammel, når ingen kender dig, og når du ikke tænker over, at det vil give genlyd flere år efter, siger han.

Junior Firpo har dog også de rosende gloser klar om den argentinsk­e troldmand, som den nye Barcelona- spiller har stor respekt for.

– Jeg siger altid de samme ting, når folk snakker om Ballon d’Or. De bør give den til Messi med det samme og derefter lave en anden pris for resten af individern­e og se, hvem der fortjener den mest.

22- årige Junior Firpo blev med salget til Barcelona den første spiller med afstamning fra Den Dominikans­ke Republik, der kunne trække i den røde og blå Barca- trøje.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark