Ekstra Bladet

Køber Dybala for 523 mio.

Tottenham er blevet enige med Juventus om købet af en verdens bedste spillere, argentinsk­e Paulo Dybala – ingen ved, hvad det betyder for et Christian Eriksen- skifte

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN

I dag klokken 18.00 lukker det engelske transfervi­ndue, og Tottenham ser ud til at forstærke offensiven markant.

I hvert fald melder Sky Sport Italia, at Londonklub­ben i går nat blev enige om en kæmpe- transfer.

– Tottenham er blevet enige med Juventus om et skifte for Paulo Dybala til 523 millioner kroner. Personlige vilkår skal nu forhandles mellem Tottenham og Dybala, lyder det.

Allerede forrige uge meldte Skysport, at Tottenham havde spurgt på den 25- årige offensivsp­iller fra Argentina. Dengang var der dog et forbehold.

Kan spille midtbane

– Tottenhams potentiell­e køb af Juventus- stjernen Paulo Dybala afhænger af fremtiden for Christian Eriksen og Danny Rose, lød det i slutningen af juli.

Siden er rygterne om et Christian Eriksen- skifte blusset alvorligt op, og tirsdag faldt oddset på et skifte til Manchester United markant.

Om købet af Dybala skyldes, at Eriksen er i færd med at blive solgt, vides ikke definitivt, men umiddelbar­t skal der også penge ind for at handle så dyrt, og Dybala kan udover angriber også godt spille en offensiv midtbane.

Omvendt ses den argentinsk­e midtbanesp­iller Giovani Lo Celso fra spanske Betis stadig mere som den oplagte direkte afløser for Eriksen, mens der også er rygter om, at Tottenham er favoritter til at hente Philippe Coutinho i Barcelona på en etårig låneaftale.

Behøver et skifte

Bliver Dybala og Tottenham enige om de personlige vilkår, så bliver det argentiner­ens tredje klub i Europa.

I 2012 kom han til italienske Palermo, og i 2015 købte Juventus ham så fri, men i den italienske storklub har han haft svært ved at finde en plads efter sidste sommers køb af Cristiano Ronaldo.

Også Manchester United har været ude efter Dybala, men nu ser det altså ud til at være Tottenham, der løber med stjernen.

Tilbage i maj fortalte spillerens agent og bror, at Dybala skulle væk.

– Der er en god chance for, at han forlader Juventus. Absolut. Han behøver et skifte, sagde spillerens bror og agent Gustavo Dybala ifølge Football Italia.

Den sidste knast

– Jeg kan ikke fortælle, hvor han skal hen, men der er en stærk mulighed for, at Paulo vil skifte. Selvfølgel­ig er han ikke glad her. Paulo er ikke den eneste, for mange spillere er ikke komfortabl­e i Juventus. Han vil ikke være den eneste, der forlader klubben denne sommer, lød det fra Dybalas bror.

Ifølge Sky Sport Italia nyeste oplysninge­r vil spillerens fotorettig­heder blive den sidste knast i forhandlin­gerne, men hos The Guardian peger de nu også på lønnen som en udfordring. Dybala tjener 2,4 millioner kroner om ugen i Juventus, og han vil ifølge avisen ikke acceptere mindre i Tottenham, ligesom klubben også skal afgive et stort beløb til agenten.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Forstærkni­ng
Kun få knaster skulle skille Tottenham og Juventus, og Paulo Dybala bliver en klar forstærkni­ng af London- mandskabet.
FOTO: RITZAU SCANPIX Forstærkni­ng Kun få knaster skulle skille Tottenham og Juventus, og Paulo Dybala bliver en klar forstærkni­ng af London- mandskabet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark