Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag trænger du til at opleve noget, men det skal ikke være for anstrengen­de. Måske en tur ud i det blå lige er sagen, hvis ellers du har fri til det. Ellers kan du måske tyvstarte på weekenden, hvis det er muligt for dig. Du må i hvert fald sørge for at gøre dig det lidt behageligt i dag.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har nok koncentrer­et dig meget om dine relationer på det seneste, og måske især dit parforhold, hvis du har en partner. I dag trænger du dog til at tage dig mere af dig selv, og kan også stille og roligt få ryddet op i et par hængeparti­er, men mest af alt få tid til at få slappet af.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag trænger du til at være lidt sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Du har nok haft travlt på jobbet på det seneste, men nu trænger du til at slappe lidt af, og gøre noget helt andet end i hverdagen, og heldigvis venter weekenden da også lige om hjørnet.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du får en rigtig god dag på jobbet i dag, for der er nemlig en rigtig god stemning i mellem dig og dine kolleger. Det kan godt være, at I ikke når så meget endda, men der er nok heller ikke så travlt lige nu. Det giver tid til en sludder ved kaffemaski­nen, og det er også vigtigt.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag er din kreativite­t i fokus, og du bør sætte hele dagen af til at fordybe dig stille og roligt i noget kreativt, hvis du har mulighed for det. Ellers kan du måske bruge det meste af din fritid på det i dag, eller også kan du bruge tid på en hobby. Sørg for at have det sjovt nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du trænger meget til at være hjemme i dag, efter et par dage, hvor du sikkert har oplevet en masse. Du må se, om du kan få dig en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt for dig. Ellers kan du måske bede om tidligt fri, og holde weekend. Du trænger til at slappe lidt af lige nu.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag er du meget åben og nysgerrig, og vil derfor nyde at tale med alle mennesker omkring dig. Du vil gerne tage dig rigtig god tid til at snakke, og vil derfor helst ikke have bindende aftaler. Nyd en dag uden ur på, og uden skarpe bagkanter, det trænger du nemlig til.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har været meget social og udadvendt på det seneste, men i dag trænger du til at vende blikket indad for en stund, og bare lytte lidt til dine egne behov. Det skal der også være plads til i ny og næ, så det skal du bare nyde fuldt ud. Du kan bare gøre dét, du har allermest brug for.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du trænger til at holde weekend, for så kan du nemlig glemme alt om hverdagens pligter, og fokusere på alt dét, du synes er sjovt. Du er meget udadvendt, og trænger måske til at feste lidt, men spar gerne lidt på krudtet, for du er nok generelt i festhumør hele weekenden.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du trænger til at være i dit eget selskab nu, efter flere meget sociale dage, hvor du måske har dyrket dine hobbyer, eller været sammen med venner. I dag kan du trække stikket, og nyde at få lidt tid for dig selv. Hvis du skal være sammen med andre, er det bedst på tomandshån­d nu.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger til at være sammen med gode venner lige nu, eller måske til at være sammen med folk, du deler en stor interesse med. Det er dog vigtigt for dig, at der ikke er alt for meget tryk på, der skal være god tid til at lytte til hinanden, så de gode spørgsmål kan blive stillet.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag er der fokus på din karriere. Du har måske store planer og drømme, men det er ikke lige nu, at du skal tale med alle om dem. Du skal tværtimod give dig tid til at lade tankerne simre stille og roligt, og så måske drøfte det med enkle personer, som du stoler på. Giv dig selv tid nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark