Ekstra Bladet

TELENOR: VI SKAL LYTTE BEDRE

-

Telenor ønsker fortsat ikke at give et interview til Ekstra Bladet om sagen. Derfor har det ikke været muligt at få uddybende svar på alle de spørgsmål, som avisen har.

I en mail bekræfter retaildire­ktør Thomas Krogh Skou dog, at både kundeservi­ce og kulturen i de enkelte butikker nu skal under lup:

’ På nuværende tidspunkt har vi desværre måtte konstatere, at der omkring butikken i Hundige herskede en usund salgsadfær­d. Hverken vores kundetilfr­edshed eller antallet af klager og kundehenve­ndelser indikerer dog, at det skulle være et generelt problem med oversalg og snyd i vores butikker,’ lyder det fra direktøren, der ikke ønsker at svare på, om det så ikke bare er kontrollen i selskabet, der har svigtet.

’ Vi kan dog allerede nu se, at der er behov for, at vi forbedrer vores proces for håndtering af kundehenve­ndelser vedrørende mistanke om oversalg, så kunderne ikke kommer i klemme.’

Beklager

Thomas Krogh Skou beklager samtidig, at kunderne har haft en dårlig oplevelse eller ikke er blevet hørt. For eksempel når de af kundeservi­ce er blevet sendt tilbage til de butikker, de føler sig bedraget i.

’ Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi er en salgsorgan­isation, men idmisbrug og oversalg er ikke en del af Telenors forretning­setik, og det tager vi i Telenors ledelse skarpt afstand fra.’

Noget kunne også tyde på, at der faktisk er noget galt i butikkerne.

’ Vi lever af glade kunder, og kundernes tillid er central for vores forretning, derfor tager vi også kritikken meget alvorligt og vil udover de igangværen­de undersøgel­ser også se nærmere på, om Telenors værdier er godt nok repræsente­ret i vores butikker.’

 ?? PR- FOTO ?? Retaildire­ktør Thomas Krogh Skou fra Telenor vil fortsat ikke lade sig interviewe, men alene sende skriftlige udtalelser om sagen.
PR- FOTO Retaildire­ktør Thomas Krogh Skou fra Telenor vil fortsat ikke lade sig interviewe, men alene sende skriftlige udtalelser om sagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark