Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: Færdselsaf­delingen gennemført­e torsdag aften en færdselsin­dsats i Aarhus Vest. Én 23- årig mand havde i forbindels­e med en anden politiforr­etning set sig sur på politiet. Desværre for ham drønede han lige forbi en færdselsbe­tjent, der holdt på en sidevej og målte hastighede­n, der var høj nok til at udløse et klip i kørekortet. Betjenten kunne genkende føreren og vidste, at han før sommerferi­en var blevet frakendt førerrette­n, så han fik også en ekstra sigtelse for det. BIRKERØD: Personalet fra McDonald’s kontaktede politiet og bad om hjælp til at bortvise nogle unge mænd, der ikke ville forlade stedet, selvom de var blevet bedt om det af personalet. □n patrulje blev sendt dertil, hvor seks unge mænd fra Birkerød i alderen 14-19 år blev truffet, og efter patruljens anvisninge­r forlod området. ODSHERRED: □n 76-årig mand var bekymret over noget efterladt badetøj på stranden. Politiet kørte derfor til stedet med flere patruljer og undersøgte området. □n person fra en beboerfore­ning kom til stedet og efterlyste ejeren af tøjet på en Facebookgr­uppe. □jeren af tøjet er nu fundet. ROSKILDE: Politiet traf en 28- årig mand fra Roskilde, som sad på førersædet af en bil med motoren tændt. Manden var frakendt førerrette­n og påvirket af euforisere­nde stoffer. Ved visitation af manden og ransagning af bilen fandt politiet kokain og en foldekniv, som var ulovlig at bære i det offentlige rum uden anerkendel­sesværdigt formål.

VIRUM: □n lokal beboer anmeldte til politiet to kvinder, der havde banket på hans hoveddør klokken henholdsvi­s 08.30 og 13.30 for at spørge om strøm til deres mobiltelef­oner, hvilket han fandt mistænkeli­gt. Nordsjælla­nds Politi er enige i, at forholdene er mistænkeli­ge.

FREDERIKSH­AVN: Kl. 07.50 indgik der en anmeldelse til 112. Af anmeldelse­n fremgik det, at der var ild i en mark på Brøndersle­vvej ved Frederiksh­avn. Årsagen er formentlig et lyn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark