Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Lars Løkke udtaler, at Venstres folketings­gruppe har al for meget talent. Kan Tulle så ikke midt i al elendighed­en glæde sig over, at lige det problem ikke plager DF?

Ole Thomasen Ebeltoft

at jeg gerne vil vide, hvem der kan fortælle, hvad det indebærer at være en almindelig dansker. Dette at være en almindelig dansker er en frase, som bruges både politisk og i digitale medier.

Er det bare en overklasse­frase eller en nedladende bemærkning, som bruges af mennesker, der tror, at de er mere end deres næste?

Visti Vester Solrød Strand

at en som regel godt skrivende læserbrevs­skribent fra Hillerød ønsker kongehuset hen, hvor peberet gror. Det er vist efterhånde­n klart for enhver læser af Ekstra Bladet.

Men er det ikke snart ved at være en besættelse, at hun endnu en gang spilder sit talent på at skrive nedsættend­e om – i dette tilfælde – prins Joachim og hans familie? Nu skal hele familien have en tur.

Veber Finnedal København

at mange jubler over EU’s forsøg på at indføre en særskat på omsætning ( frem for overskud) på de amerikansk­e tech- giganter Google og Facebook.

Det er håbløs rød populisme, for så snart USA svarer igen med omsætnings­skat på danske og europæiske virksomhed­er, der eksportere­r til USA, vil det ramme flagskibe som Novo, Mærsk og Vestas lige i nakken.

Michael Thestrup Brønshøj

at snart kan børn helt ned fra seks år skifte køn

Så en sød uskyldig datter bli’r en søn

Og en knægt som ganske lille bli’r en pige

Ih, du milde! Google ordner det vist uden syn og skøn

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark