Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du trænger til, at der skal ske noget i dit liv lige nu, og det skal helst være noget helt andet, end du umiddelbar­t kan opleve i hverdagen. I dag har du måske tilmed fri, og samtidig en masse energi, så derfor kan du få rigtig meget ud af dagen, og det bør du udnytte fuldt ud.

LØVEN 23/ 7-23/8

Der er stor fokus på din kreativite­t lige nu, og i dag kan du virkelig få noget fra hånden. Du har nemlig en masse gode ideer, og samtidig tør du at kaste dig frimodigt ud i dem. Der er ikke langt fra tanke til handling for dig i dag, og måske trænger du også til en lidt festlig aften.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er meget fri, glad og social lige nu. Du møder verden, sådan som du er, og har fuld tillid til dig selv. Det gør, at mange er interesser­erede i dit selskab, og selv er du også mægtig selskabeli­g lige nu. Du har glimt i øjet, og humor, og vil måske gerne flirte. En fest er nok lige dig i dag.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag kan du få ryddet en masse hængeparti­er af vejen. Måske tog du allerede lidt fat på et par af dem i går, men manglede måske lidt energi til for alvor at gøre noget ved dem. I har du dog massere af energi, og samtidig har du et godt overblik, så tag meget gerne fat nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du nyder nok mest at være hjemme for tiden, og nu, hvor det er lørdag, er der sikkert også god mulighed for at være det. I hvert fald bør du ikke have for mange aftaler ude af huset. Dog behøver du ikke få nogen stille lørdag af dén grund, du vil nyde at have gæster.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du nyder virkelig at være i dit eget selskab lige nu, men du keder dig langtfra af dén grund. Du er nemlig god til at opleve noget på egen hånd i dag, og du nyder at tage tingene i dit eget tempo. Det er skønt, når man af og til kan prioritere ens egen dagsorden højest.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du nyder at være sammen med din partner for tiden, hvis du altså er i parforhold. I dag kan I sikkert nemt bruge hele dagen sammen, og I kan også let blive enige om, hvad den skal bruges på. Hvis du er single, kan du tage på en spontan date, og det gælder især i aften.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er meget videbegærl­ig lige for tiden, og heldigvis er du god til aktivt at opsøge ny viden lige nu. Du har nemlig antennerne ude, og falder let i snak med hvem som helst, og om hvad som helst. Det kan også være, at du bare læser om noget helt nyt. Det bliver en lærerig dag.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du nyder at være sammen med gode venner lige nu, og i dag kan du sikkert få hele dagen til at gå i gode venners lag. Eller også vil du måske hellere bruge tid på en af dine hobbyer, det er i hvert fald vigtigt for dig at have det sjovt i dag, og du vil især nyde at få dig et godt grin.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du nyder at gå på arbejde for tiden, for du har nemlig meget energi, og samtidig har du gå-på-mod og overblik. Det bliver bemærket positivt af dine omgivelser, hvis bare du stoler på dig selv, og tager fat. Hvis du ikke skal på job, må du finde noget andet at lægge dine kræfter i.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger til at tage dig af dine egne behov lige nu. Du har brug for at mærke efter, og så bare gøre dét, som du umiddelbar­t har lyst til. Det er ikke altid, at der er mulighed for det, så i dag kan du gribe chancen, og nyde det fuldt ud. Du bør prioritere dig selv højt i dag.

FISKENE 20/2-20/ 3

Din fremtid, dine ambitioner, og din karriere er i fokus lige nu. I går var det måske bedst at være lidt i tænkeboks med tingene, men i dag kan du handle på et par af dine planer eller drømme. Du kan nemlig møde de helt rette personer nu, som kan hjælpe dig lidt videre.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark