Ekstra Bladet

’ODENSE ELSKER DIG’

OB’s bedste sæsonstart siden 2012

-

– Hvad skal vi med Dame N’Doye, vi har Svendsen!

OB- fansene har for alvor fået en ny yndling i den stribede trøje, og i fredag aftens sene kamp mod Randers slog han til igen og scorede kampens eneste mål.

Med fire mål i fem kampe er nordmanden nu en hed kandidat til at følge i sporene på navne som Kaspar Dalgas, Steffen Højer og Mwape Miti og blive den første fynske ligatopsco­rer siden Peter Utaka i 2010.

Stod på pletten

Godt nok var målet mod Randers ikke et af de sværeste, men han stod på pletten, hvor han skulle, da en ellers tam Bashkim Kadrii spillede ham fri efter et boldtab i kronjydern­es forsvar.

Allerede kort før pausen kunne Svendsen være kommet på tavlen, men hans langskud var Randers- keeper Patrik Carlgren helt oppe i krogen for at snuppe.

Med sejren til OB er fynboerne oppe på ni point efter fem kampe og har dermed fået den bedste sæsonstart siden 2012.

Sidste sæson havde man kun et enkelt point på nuværende tidspunkt, og det blev i sidste ende udslagsgiv­ende for, at OB ikke hentede klubbens første medaljer siden sølvet i 2011, men måtte nøjes med femteplads­en.

Forrygende 20 minutter

I kampen mod Randers var fynboerne forrygende de første 20 minutter, hvor særligt Troels Kløve gjorde, hvad der passede ham, mens Ryan Johnson Laursen konstant kom flyvende over kanten og efter to minutter havde et godt hug på stolpen efter hælaflever­ing fra Bashkim Kadrii, der ellers spillede klart under niveau.

Kneb med skarpheden

Hos Randers viste midterfors­varet med Erik Marxen og særligt Simon Graves stor styrke og afviste de mange indlæg, mens Saba Lobjanidze med sin fart og Emil Riis med sin vildskab truede den anden vej.

Havde Marvin Egho været en anelse skarpere, så var han imidlertid blev den store spiller i kampen, men i flere situatione­r afsluttede han alt for skidt, og i stedet blev helten OBs nye 22årige nordmand hentet i Hammarby.

– Sander, Odense elsker dig!, lød det videre fra OBfansene, der går en spændende sæson i møde og også fik givet debut til Moses Opondo og Issam Jebali.

Havde Marvin Egho været en anelse skarpere, så var han imidlertid blev den store spiller

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? OB’s Sander Svendsen ( tv.) i nærkamp med Randers’ Erik Marxen. OB- fansene har i den grad taget nordmanden til deres hjerter.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX OB’s Sander Svendsen ( tv.) i nærkamp med Randers’ Erik Marxen. OB- fansene har i den grad taget nordmanden til deres hjerter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark