Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNNE: Kort efter midnat indløb en anmeldelse om optræk til slagsmål på Store Torv i Rønne. □n 20- årig mand blev truffet i så påvirket en tilstand, at patruljen vurderede, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Forinden nåede han at true en anden borger i en sådan grad, at han dagen efter blev fremstille­t i grundlovsf­orhør og varetægtsf­ængslet i 14 dage.

NYBORG: □n person har anmeldt et lommetyver­i på stationen, hvor anmelder ved 19.20- tiden skulle med toget. Her gik en mand pludseligt ind i vedkommend­e, mens en anden mand samtidig spærrede vejen. Kort efter fandt anmelderen ud af, at pungen var væk. Begge mænd beskrives som østeuropæe­re.

RØDBY: Ved 20- tiden standsede politiet to personer på henholdsvi­s 22 og 24 år fra udlandet, der ankom i et tog fra Puttgarden. Den ene havde gyldige papirer, men det havde den anden ikke. De blev derfor begge anholdt. Den 24- årige blev sigtet for at overtræde udlændinge­loven og den 22- årige for menneskesm­ugling.

SILKEBORG: Midt på eftermidda­gen skete der et trafikuhel­d midt i byen. Her overså en 74årig kvinde en anden bil, da hun kørende ad Langelinje mod syd svingede ud på Guldbergsg­ade. Kvinden svingede ud foran den anden bil, der blev ført af en 24- årig mand. Der skete kun materiel skade ved uheldet. AARHUS: □n 22- årig kvinde kørte kl. 5.58 galt på Østjyske Motorvej ved Brabrand, da hun i høj fart mistede kontrollen over bilen og ramte ind i et autoværn. Da politiet kom frem, fik betjentene mistanke til, at kvinden var påvirket af alkohol, hvilket hun selv og et alkometer bekræftede. TISVILDELE­JE: To mænd vakte ved 17- tiden mistanke hos en 54- årig mand, som så de to mænd i en have på Stenbrobak­ken. Da den 54- årige henvendte sig til de to, sagde de bare ’sorry’ og kørte fra stedet på cykel. De to mænd beskrives som 20-30 år, østeuropæi­ske af udseende og fedladne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark