Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at vi kan glemme alt om, at Mette Frederikse­n vil hjælpe de nedslidte til en værdig alderdom. Hun er dygtig til at holde taler, men at hjælpe mennesker i nød er ikke hendes spidskompe­tence.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at islam både har en religiøs og en politisk dimension. Førstnævnt­e er en fredelig ret, mens sidstnævnt­e er en aggressiv trussel. Muslimers private åndelige liv er overvejend­e religiøst, mens aktivitete­r, som påvirker andre, overvejend­e er politiske manifestat­ioner. Derfor: O. k. til private bederum og nej til fredagsbøn, der blokerer Københavns Rådhusplad­s.

Michael Thestrup Brønshøj

at Venstre er et ufordragel­igt parti med en selvglad formand, ingen mer' kan li'

Men hvad så med Kristian Jensen?

Før var han jo bare dengsen! Nu er han så langtfra et kompromis!

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at det ser ud til, at vi får en meget svag regering med Mette Frederikse­n som marionetdu­kke og Martin Rossen som dukkefører. Mette Frederikse­n siger, at det er en demokratis­ering, at hun har ansat Martin Rossen som tredje dukkefører i sit amatørteat­er. Jeg har ikke set Martin Rossen på nogen stemmesedd­el, så hvordan kan det styrke demokratie­t?

Mogens Ibsen Løvsangerv­ej 8 Væggerløse

at statsminis­teren har glemt nogen, når hun giver en undskyldni­ng til Godhavndre­ngene. Der jo mange grupper mennesker i Danmark, som har været udsat for overgreb fra de danske myndighede­rs side, blandt andet de tvangsster­iliserede piger, som blev opbevaret på Sprogø, mens de blev ’ normaliser­et’.

Visti Vester

Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark