Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har meget fokus på din karriere lige nu, og i dag er du måske lidt træt, fordi du måske næsten ikke har kunnet sove, p.g.a alle dine tanker om fremtiden. Du får dog noget ud af vrøvlet, og træffer nok en vigtig beslutning i dag. Senere i dag kan du hygge dig med gode venner.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har haft tralvt på jobbet på det seneste, og måske har du ligefrem måttet tage dit arbejde med hjem. Derfor har du sikkert ikke fået slappet meget af, så nu trænger du nok snart til at tage det lidt roligt. Det kan du gøre i aften, måske sammen med din partner, hvis du har én.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har haft meget brug for at tage det stille og roligt, men nu er du måske næsten ved at blive lidt rastløs. Du kunne måske tilmed ikke finde hvile, da du skulle i seng i går, så i dag skal der gerne ske noget mere. Det gælder især i aften, hvor du gerne vil møde nye mennesker.

TYREN 21/4-21/ 5

Du oplever sikkert en masse nyt for tiden, og det har nok givet en masse at tænke over. Måske har du ikke sovet i nat, fordi du har fået så meget ny inspiratio­n på det seneste. I løbet af dagen kan tingene dog sættes i perspektiv, og give dig konkrete tanker om fremtiden.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har haft meget fokus på kreative projekter på det seneste, og måske har du næsten ikke givet dig selv noget hvile, fordi du glemte alt om tid og sted, og bare ville i mål. I dag bør du dog fokusere på mindre krævende opgaver, og kan få styr på praktiske ting, stille og roligt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har været meget social og udadvendt på det seneste, og har sikkert også dannet en masse nye kontakter. I dag kan du tilmed møde lidt flere nye mennesker, men energien er måske ved at slippe op. I aften trænger du til at tage dig lidt af dine egne behov i dit helt eget tempo.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har kunnet få ryddet op i et par ufærdige og uafklarede ting og sager på det seneste, og måske gik du sent i seng i går, for at få sat et punktum. Derfor er du måske lidt udmattet til at begynde med i dag. Som dagen skrider frem, er du dog frisk igen, og vil gerne opleve noget.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har nok helst ville været hjemme på det seneste, og det vil du nok også gerne i dag, til at begynde med. Det kan være du er i gang med projekter i huset, som du gerne vil have gjort færdige. I aften trænger du dog til at komme lidt ud af huset, og til at opleve noget sjovt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har holdt meget af at være i dit eget selskab på det seneste, og i dag er nok ingen undtagelse på dét punkt. Alting får dog en ende, og fra i aften trænger du pludselig til at være meget social, og kan derfor let falde i snak med hvem som helst, og sikkert om hvad som helst.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har haft meget fokus på dine relationer på det seneste, og måske har der været et par tråde, der skulle udredes. Det spekulered­e du måske længe over, inden du faldt i søvn i går. Derfor er du lidt nok træt i dag, og bør sætte dagen af til dig selv, så du kan få lidt ny energi.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har sikkert haft susende travlt på det seneste, og generelt har kalenderen nok været fyldt lige vel meget op. Derfor er batteriern­e også ved at være lidt flade, og du kan måske akkurat overskue et par få aftaler i dag, men så trænger du også til at være hjemme i aften.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du nyder at være sammen med gode venner for tiden, og måske kom du sent i seng i går, fordi det var alt for hyggeligt til at gå i seng. I fik nok vendt hele verdenssit­uationen, og i dag nyder du også at snakke med folk. Dog kun indtil i aften, hvor du gerne vil være lidt alene.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark