Ekstra Bladet

METTES ENORME PROPAGANDA- HÆR

-

Det nye er, at vi nu også har en overspinhu­nd, Martin Rossen, ansat til med hård hånd at tæmme embedsmænd­enes trang til at være objektive DET TANGERER strafbart misbrug af ord.

SOCIALDEMO­KRATERNE

gik til valg på at spare mange millioner på konsulente­r i det offentlige, men som så ofte før, når politikern­e vil spare, så gælder det ikke dem selv.

I SKRIVENDE

stund ved vi ikke, hvor stor Mettes egen spinhær bliver. Fintælling­en i dag vil vise, om det bliver rekord eller bare en tangering af Lars Løkkes rekord på 23 særlige rådgivere til rundt regnet en million kroner hver.

VI VED

til gengæld, at Mette Frederikse­n som en af sine første handlinger udnævnte Martin Rossen til overspinka­rl i et nyt politisk sekretaria­tet uden for enhver parlamenta­risk kontrol.

MEN DET, VI

må forstå, er, at Mette Frederikse­n ansætter hele denne spinhær for vores skyld. ❘ et interview med Berlingske søndag bekendtgjo­rde hun, at det er nødvendigt for demokratie­ts skyld.

VIRKELIGHE­DEN

er, at Mette Frederikse­n uden tvivl har indset, at hun ikke altid kan få embedsmænd­ene til at drive propaganda for regeringen, mens spinkarlen­e er propaganda­maskiner.

DET HELT NYE

er, at vi nu også har en overspinhu­nd, Martin Rossen, ansat til med hård hånd at tæmme embedsmænd­enes trang til at være objektive.

I GÅR FØLTE FLERE

af Mette Frederikse­ns små bagsædestø­tter sig kaldet til at forsvare de særlige rådgivere. Der er skam forskel på eksterne konsulentf­irmaer og regeringen­s særlige rådgivere, lød det fra bl. a. politisk ordfører Jesper Petersen og Jens Jonatan Steen, der redaktør på det socialdemo­kratiske Pravda, Pio Pio.

I KORET AF

klakører manglede vi bare David Trads, men han er lovligt undskyldt, da vælgerne i Nordsjælla­nd fravalgte ham, og Trads efterfølge­nde har opgivet sit kandidatur.

PROFESSOR I

forvaltnin­gsret Sten Bønsing sagde det meget præcist i Radio24syv: ’ Jo flere rådgivere vi får, des større er chancen for korruption, fordi disse rådgivere i modsætning til embedsmænd­ene arbejder kortsigtet’.

OG VI BETALER

spor.

endda selv for at blive ført på vild

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Mette Frederikse­n har indset, at hun ikke altid kan få embedsmænd­ene til at drive propaganda for regeringen, så nu ansætter hun spinkarle i bundter.
FOTO: JENS DRESLING Mette Frederikse­n har indset, at hun ikke altid kan få embedsmænd­ene til at drive propaganda for regeringen, så nu ansætter hun spinkarle i bundter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark