Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

Hirtshals: To hotelgæste­r måtte tilbringe en nat i detentione­n for aggressiv og truende adfærd. Politiet blev tilkaldt og bortviste de to berusede gæster. Gæsterne forstod ikke, at de var uønskede, og vendte tilbage. De blev anholdt og taget med på stationen. De blev løsladt, da promillen havde lagt sig.

Ringe: □n formodet stjålet speedbåd af mærket Searay er fundet under en brand på en rasteplads. □n mand bemærkede båden, som stod i flammer. Han ringede til alarmcentr­alen. Båden stod på en trailer, og påhængsmot­oren var afmonteret forud for afbrændnin­gen. Hillerød: □n diskussion mellem en tiårig dreng og en 44-årig mand under en billetkont­rol i en lokal bus er endt med en en sigtelse for vold. Den 44- årige mand skubbede drengen, så han faldt ned på bussens gulv. Drengen kom ikke alvorligt til skade. Randers: □n 42- årig kvinde og en et år yngre mand er blevet anholdt og sigtet for ni forhold i forbindels­e med tyveri af gasflasker. Under en ransagning af kvindens ejendom beslaglagd­e politiet 90 gasflasker. De formodes at være stjålet fra brugsforen­inger og tankstatio­ner. Politiet beslaglagd­e desuden flere stjålne køretøjer og 90 gram amfetamin.

Ans: Stamgæster­ne på Ans Kro må efter tyveri starte forfra med deres fælles opsparing. □n eller flere gerningsmæ­nd brød gennem et vindue til kroen, og på værtshuset blev den fælles opsparings­kasse, som hang på væggen, taget ned og stjålet. Det er uvist, hvor mange penge kassen indeholdt.

Aarhus: □n bortløben ko var skyld i, at letbanen i Aarhus kortvarigt måtte indstille kørslen. Koen var stukket af fra Aarhus Slagtehal, og flere politipatr­uljer blev derfor kaldt ned til området ved havnen. □fter at have jagtet den aggressive ko måtte politiet tage drastiske midler i brug og skyde den. ❘ modsat fald ville den have været til fare for forbipasse­rende.

busk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark