Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Venstres nedsmeltni­ng er symptomati­sk for Folketinge­ts krise. Danskerne bliver regeret af mennesker, hvis hovedformå­l er at komme til tops i magthierar­kierne og derpå klynge sig til den opnåede taburet. Mens Danmark – og Vesteuropa – afskaffer sig selv på grund af EU’s vanvidsuto­pier om den grænseløse verden, slås børnehaven på Borgen om formands- og ordførerpo­ster. Sørgeligt, men sandt.

Lone Nørgaard Normasvej 39 Frederiksb­erg

at det var en dejlig inkluderen­de måde, den norske statsminis­ter omtalte det muslimske mindretal på i sin udtalelse efter terrorangr­ebet på moskéen i Oslo. ’ Vi må stå sammen med de nordmænd, der er muslimer’, lød det, og det kunne vi lære noget af herhjemme, hvor vi oftest omtaler muslimer meget ekskludere­nde. Det er ikke den bedste måde at skabe sammenhold på.

Ib Kornum Strubjerg 190 Nørresundb­y

at nu hvor statsminis­ter Mette Frederikse­n er i gang med at sige undskyld, så synes jeg, at hun skal kigge på alle dem, der har sager liggende hos Arbejdsmar­kedets Erhvervssi­kring. Den styrelse har ødelagt mange familier – og børn – og de fortjener en undskyldni­ng.

Otto Høyer Bethesdave­j 42 Aarhus N

at man bør overveje at bruge de cirka 100 mia. kr., som Folketinge­t agter at bruge på indkøb af nye krigsfly ( amerikansk­e selvfølgel­ig), til velfærd og nødhjælp. Så kan der i stedet blive lavet en tvindsamli­ng for disse sindssyge indkøb af dræberfly. Så kunne det være, at Folketinge­t fik øjnene op for, hvad folket virkelig ønsker.

Bo Andersen Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark