Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag trænger du til at være sammen med gode venner. Du har været inde i en periode, hvor du har fokuseret meget på din karriere, så nu trænger du til noget andet. Du nyder at være sammen med dem, der interesser­er sig for de samme ting som dig, så snakken kan gå lystigt.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag trænger du til at være sammen med din partner, og der må gerne ske noget helt andet, end der plejer i hverdagen. I trænger måske til at forkæle hinanden lidt. Det gælder selvfølgel­ig kun, hvis du er i parforhold. Som single kan du tage på en spontan date i dag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er meget nysgerrig i øjeblikket, og du kan heldigvis også let suge nye indtryk til dig. Så hvis der er noget, du brænder for at lære, så er det nok i dag, at du skal gå i gang. Du vil både få noget ud af tale med folk om det emne, der interesser dig, og få noget ud af at læse om det.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har fokus på din karriere lige nu, og i dag kan du virkelig få gjort et par positive fremstød, så de rigtige mennesker lægger mærke til dig. Du kan udvide din kontaktfla­de, fordi du virkelig brænder igennem lige nu, hvis bare du tør at stole på dine ideer, og din store spontanite­t.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du får en rigtig travl dag på jobbet, der tilmed kræver, at både du og dine kolleger er omstilling­sparate, for der sker sikkert udforudset­e ting, der kalder på gode reflekser, fremfor rygmarvsre­aktioner. Det kan af og til give stress, men I dag ryster det jer bare tæt sammen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har brug for at tage dig lidt af dine egne behov lige nu, og du har nok også brug for lidt selvforkæl­else. Det bør du også give dig selv lov til, af og til er det rigtig fint at prioritere sig selv fuldt ud. Du ved nok lige, hvad det skal være, hvis bare du følger din mavefornem­melse nu.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du trænger til ny insprirati­on midt i hverdagen lige nu. Heldigvis er der massere af muligheder lige rundt omkring dig nu, og du er tilmed god til at gribe dem. Det er godt af og til at ruske lidt op i vanerne, og det har du chancen for at gøre lige nu. Bare stol på din intuition.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag er der fokus på din kreativite­t, og du kan komme på de mest skæve, skøre og originale ideer, som tilmed er sjove. Derfor bør du bruge hele dagen på noget, hvor du kan lade din fantasi, og dine pudsige indfald, få frit løb. Det er tid til at tænke ud af boksen, og du er klar.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du møder verden med en masse selvtillid lige nu, og samtidig har du en meget stor originalit­et, som giver dig et personligt bud på tingene. Det kan især bruges i arbejdsmæs­sige sammenhæng­e, men også i sociale, hvor du pludselig opdager nyde sider af dig selv og dine talenter.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan du få ryddet en masse hængeparti­er af vejen, og inspiratio­nen til at få det gjort, kommer nok som lyn fra en klar himmel. Du spørger måske ligefrem dig selv, hvor al energien lige pludselig kommer fra. Det bør du dog ikke bruge alt for lang tid på, tag hellere bare fat.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag vil du helst være hjemme, og du må se, om du kan få dig en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job, eller også må du holde lidt tidligere fri. Det er ikke, fordi du er doven, du har tværtimod en masse energi, som du meget gerne vil bruge på dine nærmeste.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil nok helst være lidt i dit eget selskab lige nu, selvom der sikkert er mange omkring dig, som forsøger at overtale dig til både det ene og det andet. I dag har du dog lov til at sige nej tak, og gå dine egne veje, og gøre dét, som du har allermest lyst til, og brug for.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark