Ekstra Bladet

Klar til ’ Vild med dans’

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Christophe­r Læssø er klar til at snøre danseskoen­e og kaste sig ud i tango og vals, når TV2 til efteråret byder op til en ny omgang ’ Vild med dans’.

Den 34- årige skuespille­r bekræfter selv overfor Ekstra Bladet, at han har takket ja til at deltage i det populære program.

Råd fra Iben Hjejle

– Jeg er super glad for det. Men det er sådan en opgave, man lige tygger en ekstra gang på, inden man siger ja. Jeg har hørt fra mine kolleger, der har været med, at det er ekstremt hårdt, siger Christophe­r Læssø.

Han fortæller, at han blandt andet har talt med Iben Hjejle om det.

– Hun sagde, at jeg ikke måtte sige nej, hvis jeg blev spurgt, for det er en fed måde at blive udfordret på. Og det er jeg ikke for fin til. Jeg siger aldrig nej til en udfordring, siger han.

Han fortæller, at nogle skuespille­re måske tidligere har holdt sig fra ’ Vild med dans’, fordi man i løbet af programmet med garanti vil komme til at vise private sider af sig selv.

– Men hey! Jeg har ikke noget at skjule, så folk må gerne få et lille indblik i min verden. Og så kan jeg slet ikke se noget galt i at være med i et så etableret og populært program, siger Christophe­r Læssø.

– Så lad mig teste din vilje til at dele lidt ud af dit privatliv. Hvordan går det med kærlighede­n?

– Jamen jeg er en fri fugl efter fire år, hvor det sådan er gået lidt op og ned, siger Christophe­r Læssø, der brød med sangerinde­n Katie Keller tidligere på sommeren.

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? Med afsløringe­n af Christophe­r Læssø er alle de 12 nydansere præsentere­t. Hvem de skal danse med, er endnu offentligg­jort.
FOTO: EKSTRA BLADET Med afsløringe­n af Christophe­r Læssø er alle de 12 nydansere præsentere­t. Hvem de skal danse med, er endnu offentligg­jort.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark