Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu hvor Mette F er i gang med at sige undskyld, så synes jeg hun skal kigge på alle dem, der har sager liggende i Arbejdsska­destyrelse­n. Den styrelse har ødelagt mange familier og børn, og de fortjener en undskyldni­ng.

Otto Høyer Bethesdave­j 42 Aarhus N

at en ramadan- sang skrevet af Isam B har vakt forargelse. Musikeren skælder ud på borgelige politikere og debattører. De er bange for forandring. Det skulle lige komme fra en tilhænger af islam. De muslimske lande er jo ikke kendetegne­t ved store forandring­er. Det er nok nærmere et udtryk for (desværre), at vi danskere er ligeglade med vores kulturarv.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at Argentina er gået statsbanke­rot syv gange, senest i 2001 og 1989. En ny fallit truer.

Valutaen er faldet 80 pct. over for danske kroner siden 2015, og BNP per indbygger er kun en tredjedel af det danske. I 1914 var Argentina langt rigere end Danmark og blandt verdens top ti, men med dårlige politiske beslutning­er gik det skævt. Det samme kan overgå os, hvis vi fortsætter med at brandbeska­tte værdiskabe­nde arbejde og importere en stor ny underklass­e på overførsel­sindkomste­r.

Michael Thestrup Brønshøj

at jeg synes, at medierne fortæller alt for lidt om Pernille Vermund og Nye Borgerlige. Det hele handler om Venstre og den ufred, de laver. Jeg er træt af Venstre. Mary Jensen Randers

at jeg gad godt vide om der er nogen, der har regnet på hvor meget en enkelt kvoteflygt­ning vil koste de danske skatteyder­e. Jeg tænker på , sundhedsud­gifter, bolig, familiesam­menføring, børneydels­e, skole, daginstitu­tion, kontanthjæ­lp med mere. Henning Larsen Nørre Sundby

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark