Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du nyder at være sammen med gode venner for tiden, eller folk du deler en stor interesse med. I dag kan bølgerne let gå højt i mellem dig og dem, du sætter højt. Følelserne sidder måske lidt uden på tøjet, men sådan er det af og til, når man er tæt forbundne. Det går over.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag vil du rigtig gerne være sammen med din partner, men der er nok noget, der presser jer begge. Derfor går bølgerne desværre nemt lidt højt i dag, men det går over. Det gælder selvfølgel­ig kun, hvis du er i parforhold. Som single, kan du pleje andre vigtige relationer nu.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag er du meget nysgerrig, og falder derfor let i snak med andre, der er lige så åbne, som du er. Snakken kan gå livligt, hvis du vælger at tale med de rigtige. Der er måske også folk, som synes du taler lidt for meget, men dem kan du heldigvis bare gå i en stor bue udenom.

TYREN 21/4-21/ 5

Din karriere er virkelig i fokus lige nu, og i dag kan du måske godt blive lidt i tvivl om et par ting. Måske er der bemærkning­er, der kommer fra andre, du tager lidt for højtidelig­t, eller også tager du dine egne tanker lidt for tungt. Det hele går meget bedre end du tror, så fat mod.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du får en travl dag på jobbet, og dine kolleger får lige så meget at se til, og måske siger I let noget til hinanden i kampens hede, som ingen af jer mener. Derfor bør du ikke tage det tungt, hvis der er lidt konflikter på jobbet. Folk er lidt følsomme lige nu, men det går over.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du trænger til at tage dig lidt af dine egne behov i dag, men der kan være folk omkring dig, som alligevel kræver din opmærksomh­ed. Du må sige så venligt fra, du kan, for du har mest brug for at prioritere din egen dagsorden lige nu. Det har man også lov til, nyd det bare.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har virkelig brug for at opleve noget i øjeblikket, men i dag skal du passe på, at du ikke bliver overmodig. Det er fint at have mod på tilværelse­n, men i dag kan det let kamme over, hvis ikke du er opmærksom. Hold fast i din lyst til at opleve noget, men vær også fornuftig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag er der fokus på din kreativite­t, og du mangler ikke passion. Det kan knibe mere med tålmodighe­den, da du let frustrerer­es, måske uden der helt er grund til det. Når det hele driller lidt, så lad det være for en stund, og gå så først i gang igen, når du finder inspiratio­nen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er fuld af gå-på-mod i øjeblikket, og du tror virkelig på dig selv. Dine armbevægel­ser er store lige nu, og det kan blive for meget for enkelte personer omkring dig. Dem behøver du ikke bruge så meget krudt på, fokusér på dem, der nyder dit selskab, for det gør de fleste.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag trænger du nok til at rydde op i et par gamle ting og sager. Det kan godt være, at det kommer til tage tid, for du er måske lidt nostalgisk anlagt. Det kan også være en god ting, for så undgår du at smide ting ud, som betyder noget for dig. Tag dig bare rigtig god tid i dag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger til at være hjemme i dag, og du må se, om du kan få dig en hjemmearbe­jdsdag. Du trænger nemlig til at tage dig lidt af din familie, eller dine nærmeste, samtidig med, at du passer dine ting. Hvis du ikke kan arbejde hjemmefra, kan du måske gå lidt tidligere.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du nyder at være i dit eget selskab for tiden, og det gælder især i dag, hvor der nok er et par ting, som du gerne vil tænke over. Det drejer sig måske om et par lidt følelsesmæ­ssige sager, og du kan også vælge at vende dem med én, du stoler på, når du tænkt dem igennem.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark