Ekstra Bladet

AJAX: DOLBERG KAN SKIFTE DENNE UGE

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN MADS GLENN WEHLAST mke@ eb.dk mgw@ eb.dk

Kasper Dolberg var helt uden for truppen, da Ajax tirsdag aften spillede sig videre i Champions Leaguekval­ifikatione­n med en 3- 2sejr mod græske PAOK.

Træner Erik ten Hag forklarede det med, at truppen er bred, men nu bekræfter Ajax- fodbolddir­ektør Marc Overmars, at Dolberg kan være på vej væk.

– Der kan ske et par ting med Dolberg i denne uge, siger Overmars ifølge hollandske NOS.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r bliver Dolberg i øjeblikket tilbudt til klubber rundt omkring i Europa, og hvis det ikke skulle lykkes at finde en interesser­et klub til danskeren, er Ajax endda villige til at leje landsholds­spilleren ud.

En mere kraftig indikation på, at Ajax vil gå langt for at få Dolberg ud af Amsterdam, finder man næppe.

Udgik med skade

Dolberg så weekendens 5- 0sejr mod Emmen fra bænken, mens han startede inde og scorede i den hollandske Super Cup, der blev vundet 2- 0 mod PSV Eindhoven.

Han startede også i første ligakamp mod Vitesse og i første opgør mod PAOK, hvor han dog udgik med en skade efter 33 minutter.

Træner Erik ten Haag kunne dog hurtigt råde over danskeren igen, og han angav ikke dårligt helbred som årsagen til fravælgels­en af Dolberg i returkampe­n.

– Vi kan kun have 18 spillere med til kamp. Vi ønsker så mange forskellig­e typer på bænken som muligt, så vi er dækket bedst muligt ind. Med Huntelaar og Dani de Wit, der også kan spille hængende angriber, havde vi flere alternativ­er, sagde ten Haag ifølge hollandske Soccernews.

– Vi har en bred trup. Kasper er en meget god spiller og har også haft en rimelig god opstart. Men Huntelaar og Tadic er også fantastisk­e. Nu fokuserer vi på turneringe­n, og vi håber at komme med i Champions League. Med Dolberg, lød det fra Ten Hag.

Dolbergs kontrakt med Ajax løber til sommeren 2022.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark