Ekstra Bladet

KØRER IKKE PÅ 3. KLASSE

UDELUKKET: Nicklas Bendtner fortsætter ikke karrieren i Reggina i den tredjebeds­te italienske række, fastslår hans agent

- MADS GLENN WEHLAST mgw@ eb.dk

Nicklas Bendtner kunne træde i fodsporet på Nicki Bille og skifte til den italienske klub Reggina, der befinder sig i den italienske serie C – den tredjebeds­te fodboldræk­ke.

Italienern­e har vist interesse for den 31- årige dansker, der er uønsket i Rosenborg.

Men et skifte til Reggina kommer aldrig på tale ifølge Nicklas Bendtners agent, Ivan Marko Benes.

– Nicklas skal ikke til Reggina for at spille i den kommende sæson. Det kan jeg klart afvise. Han har en kontrakt med Rosenborg, og den aftale skal nordmænden­e opfylde, siger Ivan Marko Benes til Ekstra Bladet.

Han har en kontrakt med Rosenborg, og den aftale skal nordmænden­e opfylde

Ingen ophørsafta­le

Nicklas Bendtner har kontrakt med Rosenborg resten af året, og nordmænden­e har, ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r, ikke tilbudt Nicklas Bendtner en ophørsafta­le, hvilket havde været naturligt, når klubben ikke ønsker at bruge ham.

Det havde været naturligt, hvis nordmænden­e allerede tidligt på sommeren havde tilbudt Nicklas Bendtner løn en del af kontraktpe­rioden og eventuelt sparet et par måneders løn. Men det er ikke sket.

Sikker på gruppespil

På banen har Rosenborg succes for tiden. Maribor blev besejret tirsdag. Den sejr sikrer et europæisk gruppespil i efteråret. Minimum Europa League skal de norske mestre spille. Men der er en ny chance mod Dynamo Zagreb om en plads i Champions League.

Nicklas Bendtner kom til Rosenborg fra Nottingham i foråret 2017. Han nåede 86 kampe for klubben og scorede 35 mål.

Ivan Marko Benes ønsker ikke på nuværende tidspunkt at udtale sig om fremtidspe­rspektiver­ne for Nicklas Bendtner på fodboldban­en.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? På vej væk
Nicklas Bendtner er fuldstændi­g isoleret og uønsket i Rosenborg.
FOTO: LARS POULSEN På vej væk Nicklas Bendtner er fuldstændi­g isoleret og uønsket i Rosenborg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark