Ekstra Bladet

Eriksen står i en ideel position

Tiden arbejder for Christian Eriksen, hvis kontrakt med Tottenham udløber næste år

- NIELS NEDERGAARD nn@ eb.dk

Christian Eriksen har været en af sommerens helt store transferem­ner i internatio­nal fodbold. Først var det den spanske storklub Real Madrid, der var interesser­et i danskeren. Så var Manchester United tæt på Eriksen, og senest er Juventus kommet på banen i kampen om danskerens underskrif­t.

Men ifølge de to danske fodboldeks­perter på 6’eren Mikkel Bischoff og Morten Bruun har Christian Eriksen ikke travlt. Han er nemlig så eftertragt­et grundet sit kontraktud­løb med Tottenham næste sommer, at han kun vil blive mere efterspurg­t med tiden, vurderer de.

– Han er i en position, hvor hans kontrakt udløber om et år, og han er sikker på, at han kommer til at spille i Tottenham, selvom han ikke bliver der hele året, fordi han er så dygtig en spiller. Vi så også, at han kom ind her forleden, siger Mikkel Bischoff til Ekstra Bladet.

– Jeg synes, at han står i en fuldstændi­g fantastisk position. Det kan godt være, at de klubber, som han måske håbede gerne ville have ham, ikke rigtigt vil have ham alligevel, men han vil jo kun blive endnu mere eftertragt­et til næste sommer, hvis han bliver gratis.

Ingen skam at blive

Ifølge Mikkel Bischoffs kollega Morten Bruun er det dog ingen skam, hvis Christian Eriksen skulle ende med at blive i Tottenham. Faktisk håber han mest på, at danskeren bliver i det engelske.

– Jeg vil kunne få øje på større katastrofe­r for Eriksen, end hvis han skulle blive i Tottenham. Det ser jo også ud til, at de vil bruge ham. Det er jo ikke, fordi Tottenham vil lægge ham på is, så det er jo ikke sådan, at han kan se frem til et år på sidelinjen, fordi Tottenham skulle være sure på ham. Det er der jo intet, der tyder på, siger Morten Bruun til Ekstra Bladet.

– Dybest set synes jeg, at han skal blive i Tottenham. Jeg synes, at det hele er ideelt for ham i Tottenham, og han spiller i en klub. som stadigvæk har et stort uforløst potentiale, som han i den grad kan være med til at forløse. Jeg tænker, at han må have det som blommen i et æg.

– Men jeg kan da godt forstå, at han er fristet, hvis det er Real Madrid eller FC Barcelona, men efterhånde­n begynder vi jo at tvivle på, hvor varme de er på ham.

Nøglerolle i Juventus

Mikkel Bischoff er sikker på, at den 27- årige danske stjerne også vil kunne få en nøglerolle hos de mangeårige italienske mestre, og han vil derfor fortsat have udsigt til en masse spilletid trods konkurrenc­e på midtbanen.

– Jeg tror, at han vil komme til at spille under Sarri. Jeg kan huske fra sidste år i Premier League, hvor Sarri var rigtig glad for Christian Eriksen og udtalte sig flere gange positivt omkring ham, så hvis de henter ham til næste sommer på en fri transfer med en fuldstændi­g vanvittig løn, så tror jeg også, at han kommer til at spille fast.

– De har et hav af midtbanesp­illere nu og her, men mon ikke også Juventus allerede skiller sig af med nogle af dem denne sommer, lyder det fra Bischoff.

Det hele er ideelt for ham i Tottenham, og han spiller i en klub. som stadigvæk har et stort uforløst potentiale

 ?? FOTO: MATTHEW CHILDS/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX ?? Fast mand
Christian Eriksen er sikker på at få spilletid i Tottenham.
FOTO: MATTHEW CHILDS/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX Fast mand Christian Eriksen er sikker på at få spilletid i Tottenham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark