Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvordan kan vort samfund tillade, at ministre kan ansætte ikke- folkevalgt­e mennesker til milliongag­er til at varetage politiske opgaver? Fremover må vi spørge dem, der stiller op til folketings­valg, om de mener, at de selv kan klare opgaverne. Hvis ikke de kan det, er de ikke værd at stemme på.

Mogens Løsekraut Frederiksv­ærk

at musikfesti­valpladser dagen derpå ligner forladte losseplads­er i Latinameri­kas slum. Vi, der så balletten ’ Dødens Triumf’ i 1972, vil huske den dejlige musik af Thomas Koppel, de nøgne dansere Vivi og Flemming Flindt og dekoration­erne til balletten, som var skrald og affald i kæmpe dynger. Festivalar­rangørerne kunne måske overveje at lave en slags after- party- festival med skraldet som erstatning for de smukke bøgetræer. De nøgne dansere har vi og ligeledes musikken – værsgo: ’ Dødens Triumf’ anno 2020.

Sune Christense­n Højstruppa­rken 59 Vallensbæk Strand

at det er helt utroligt, at visse personager i vort lille smørhul af et land kan synke så lavt, at de stjæler fra vejboderne i hele landet, hvor der kan købes alt fra fødemidler til pejsebrænd­e. Det er hele Danmarks sjæl, de er ved at destruere. Visti Vester

Solrød Strand

at politikere bør sige, hvad de mener, ikke hvad folk vil høre. Holdninger og mandshjert­e skaber respekt. Partilinje og meningsmål­inger er for tøsedrenge.

Kenneth Hemmingsen Næstved

at hvis medierne og alverdens rygtesmede ville stoppe alle de voldsomme meninger og smædekampa­gner mod Venstre- folkene, så skal partiet såmænd nok selv få klaret ledelsespr­oblemet. Der er jo langt til næste valg. Men vi er stadig midt i agurketide­n, og aviserne bliver tyndere og tyndere.

Veber Finnedal København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark