Ekstra Bladet

Sig nærmer tiden

-

Så nærmer tiden sig, hvor lille Danmark får besøg af selveste Donald Trump, præsidente­n fra Guds eget land.

Selv om jeg ikke er den store tilhænger af den kontrovers­ielle Trump, så er det ikke i orden, at Svinsk Folkeparti, undskyld, Socialisti­sk Folkeparti­s Karsten HøngeRøv vil gå på barrikader­ne og demonstrer­e mod dennes besøg.

Trump er jo en folkevalgt præsident og ikke en diktator. Så det ville være på sin plads at udvise lidt respekt for en person, som udfører embedet for så stor en nation som USA – uanset om man kan lide personen eller ej.

Måske er SF ude på at fjerne fokus fra deres gemene svinestreg ved EUvalget, hvor Hønge og co. tog fusen på alle de vælgere, som stemte personligt på Hønge.

Begge partier vil helt sikkert være fremme i skoene, når Trump lander, og der vil blive peget fingre mod denne. Men EL og SF skal tænke på, at når man peger på nogen, så vender hele fire fingre indad mod dem selv. Så vær bare kritisk, men på en sober måde. Trump er et statsoverh­oved og skal selvfølgel­ig behandles derefter.

Havde det nu været Hillary Clinton, som havde vundet præsidentv­alget, så havde venstreflø­jen behandlet hende som en superstar.

Det er da en ret at demonstrer­e, bare det gøres på en ordentlig måde. Hvis det er ondskabsfu­ldt og voldeligt, så demonstrer­er man jo bare for at vise, hvor dum man er.

Demokrati er frihed under ansvar.

Leif Lemcke Ildfuglevæ­nget 148 Odense S

Det er da en ret at demonstrer­e, bare det gøres på en ordentlig måde

 ?? FOTO: NICHOLAS KAMM/ RITZAU SCANPIX ?? Leif Lemcke synes ikke, at Donald Trump skal mødes med demonstrat­ioner, når han i næste måned besøger Danmark.
FOTO: NICHOLAS KAMM/ RITZAU SCANPIX Leif Lemcke synes ikke, at Donald Trump skal mødes med demonstrat­ioner, når han i næste måned besøger Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark