Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du trænger til at være lidt alene i dag, efter flere meget sociale dage, hvor du måske især har fokuseret på dine venner. Det er dog ikke sikkert, at det bliver så let at få lov til at være alene, som du forestille­r dig. Der er nok folk, der kræver din opmærksomh­ed, men sig bare fra.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag trænger du nok til at lade batteriern­e op. Det kan du enten gøre alene, eller sammen med gode gamle venner, som kender dig godt. Du får måske pludselig lyst til at kontakte nogen, du ikke har set i lang tid, eller også finder du på noget selv, men slap gerne af nu.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag trænger du til at være lidt hjemme. Du har nemlig haft meget at se til på det seneste. Du kan eventuelt bede om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Ellers kan du måske gå tidligt hjem. I aften vil du nok nyde at have lidt selskab, og kan invitere gæster.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag trænger du til at være sammen med gode venner, eller til at være sammen med folk, du deler en stor interesse med. I dag kan bølgerne let gå højt, da der er forskellig­e meninger, der brydes, hvad enten du bruger tid på gode venner eller en hobby. Det går dog hurtigt over.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. I har dog begge travlt nu, og derfor kan det nok knibe med tiden. Måske kan I alligevel finde på noget impulsivt, når I begge har klaret dagens pligter. Som single kan du pleje andre relationer nu.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag får du meget travlt, og det passer dig glimrende, for du er nemlig meget nysgerrig lige nu. Derfor får du sikkert også mere og mere at se til, som dagen skrider frem, fordi du har svært ved at sige nej til alle de tilbud, der lokker. Du skal dog huske et par pauser undervejs.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag er der fokus på din fremtid, og særligt dine karriere vil løbe med meget af opmærksomh­eden. Du har måske lyst til et lille kursskifte, da du sikkert trænger til nye udfordring­er. Det kan også være en rigtig god ting, men tænk dig gerne grundigt om, inden du beslutter dig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du får travlt på jobbet i dag, og du tager gerne fat. Dine kolleger har også alle meget at se til, og derfor kan I nemt komme til at hæve stemmen overfor hinanden, fordi I alle føler jer presset. Forsøg at tilgive hinanden, og lad for alt i verden være med at tage det for tungt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag trænger du til at tage dig lidt af dine egne behov, efter flere meget sociale dage. Du ved nok lige præcis, hvad du har brug for, hvis bare du lytter til din mavefornem­melse. Så kan du nemlig bare gøre dét, du har allermest brug for. Prioritér gerne din egen dagsorden nu.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har brug for at opleve noget nyt og spændende lige nu, og derfor er du nok ret impulsiv og spontan. Det skal der også være plads til, du skal dog huske på, at selvom noget kan virke som en god idé, når man gør det, er det ikke sikkert, at det er det. Tænk dig gerne om.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Din kreativite­t er i fokus i dag, og du kan få meget ud af at følge din intuition. Du har nemlig mange gode ideer, som nok bedst kan vise sit værd, hvis du prøver dig frem. Så kan du nemlig hurtigt få sorteret de ideer fra, der ikke dur, og fokusere på dem der gør i stedet for.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er meget social og udadvendt lige nu, og falder derfor let i snak med folk omkring dig. Samtalerne kan dreje sig om alt mellem himmel og jord, og kan nemt sætte gang i et par gode diskussion­er. Det har du slet ikke noget i mod lige nu, så længe du bliver klogere af dem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark