Ekstra Bladet

Keld og Hilda sørger for at holde lang sommerferi­e

Vi ved ikke hvor mange somre vi har tilbage

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@ eb.dk

Det folkekære, musikalske ægtepar Keld og Hilda Heick kan se tilbage på et langt og produktivt liv i den danske underholdn­ingsbranch­e, og selv om de uden at skamme sig snildt kunne lade sig pensionere, har de to flittige musikere ingen planer om at slippe mikrofonen og guitaren.

Vi trives rigtig godt med, at familien fra Sverige er kommet hjem og bor kun fire kilometer herfra

De senere år har de dog skruet lidt ned for antallet af koncerter og givet sig selv lov til at holde en dejlig lang sommerferi­e.

– Vi ved ikke hvor mange somre vi har tilbage, så vi sørger for at huske at holde fri. Om sommeren holder vi fri fra Sankthans, og så starter vi igen her fra begyndelse­n af august, og i år har det været en rigtig dejlig sommer siger Hilda Heick til Ekstra Bladet og tilføjer:

– Vi har været en tur til Gardasøen, hvor vi har været mange gange før. Det er et fantastisk idyllisk sted, og så har vi været en tur på Bornholm, nydt vores have og plejet vores venner.

Store børnebørn

Ud over at rejse og spille musik bruger Keld og Hilda en stor del af deres tid til at være sammen med den nærmeste familie, hvilket er blevet nemmere, efter Annette og børnebørne­ne er flyttet tættere på.

– Vi trives rigtig godt med, at familien fra Sverige er kommet hjem og bor kun fire kilometer herfra. Vi har det dejligt og synes, at vi er rigtig heldige.

Børnebørne­ne er dog efterhånde­n så store, at der ikke længere er brug for at decideret babysitnin­g.

– De kommer ikke længere og får læst historier på samme måde som i gamle dage. Storm er snart 11, og Elliott er godt på vej ind i sit 16. år. Han sidder ikke på skødet af mormor, men han kommer og får knus og kram, og det er jeg jo glad for, siger Hilda Heick.

Elsker deres arbejde

Den dynamiske duo tager stadig ud og spiller, men de er stoppet med at sige ja til mere end et enkelt arrangemen­t samme dag.

– Vi har stadigvæk godt med jobs i kalenderen. Men selvfølgel­ig tager vi ikke så mange som i gamle dage, for det kan vi ikke klare.

I gamle dage kunne vi klare tre jobs på en dag, men det kan vi simpelthen ikke mere – for at sige det, som det er, siger Hilda Heick.

– Vi elsker vores jobs, og det er derfor, vi bliver ved. Hvis vi hadede det, så var vi stoppet for længst. Vi kommer ud til en masse søde mennesker, og når man står op til noget, man er glad for hver dag, så kan man ikke ønske sig mere.

 ?? FOTO: PER ARNESEN/ V 2 ?? Keld og Hilda har stadig masser af spillejobs.
FOTO: PER ARNESEN/ V 2 Keld og Hilda har stadig masser af spillejobs.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark