Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- fleck

VESTLOLLAN­D: □fter at en 31- årig mand blev indlagt med brandskade­r tilbage i december sidste år, har politiet nu anholdt en 41- årig mand og sigtet ham for drabsforsø­g. De to mænd kendte hinanden, men detaljerne holdes hemmelige, da sagen efterforsk­es bag lukkede døre.

MALLING: □n 30- årig mand forsøgte at gemme sig, efter et trafikuhel­d. Han havde i sin personbil kørt ind i en lastbil, og hans medpassage­r måtte tilses af ambulancep­ersonale. ❘mens løb den 30årige ud over en mark, men en politihund fandt ham under en halmstak. Han er sigtet for spritkørse­l. AARHUS: □n 34-årig kvinde sad i sin bil, da en mand kom løbende med en lang jernstang, som han hamrede ned i fronten af bilen og ind i frontruden, som blev smadret. Han kastede derefter nogle fakkelhold­ere ind i døren og ruden på en bygning. Politiet fik lagt den kraftigt alkoholpåv­irkede mand i håndjern. Han blev sigtet for hærværk og forsøg på grov vold.

FARUM: Godt 100 paller er blevet stjålet fra et palleskur ved Jem og Fix. Via overvågnin­gen fra stedet kan man se en lys varevogn og to mænd. □n af dem beskrives som dansk og fedladen med stramtsidd­ende joggingbuk­ser. □n anden som mellemøstl­ig af udseende med kort mørkt fuldskæg, iført joggingtøj og kasket.

KGS. LYNGBY: □n 28-årig mand fik hele tre sigtelser, da han blev standset på Helsingørm­otorvejen. Manden var nemlig frakendt kørekortet, talte i håndholdt mobiltelef­on og var påvirket af kokain og hash. HELSINGØR: □n 20-årig mand påkørte en garage med så høj hastighed, at der blev lavet et hul på 2x3 meter i garagen. Den 20- årige måtte en tur på skadestuen.

ODENSE: □n ransagning på flere adresser førte til, at politiet fandt 22 gram kokain, 550 gram hash og syv gram amfetamin. To personer er sigtet for narkotikab­esiddelse til eget forbrug, og to for besiddelse med henblik på videresalg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark