Ekstra Bladet

DOLLE PÅ SKOVTUR

og Robert Skov sammen i Hoffenheim. Det kan meget vel blive til virkelighe­d inden for få dage

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@ eb.dk mke@ eb.dk

Ifølge hollandske De Telegraaf så ønsker Hoffenheim at lave en lejeaftale med Kasper Dolberg, der er gået lidt i stå i Ajax.

Ajax- træner Erik ten Hag vil foreløbig ikke bekræfte skiftet.

– Men det er vigtigt, at han spiller meget. Om denne chance er større hos en anden klub? Det er op til ham. Han må kæmpe for det, siger Ajax- træneren til avisen.

Ikke stabil nok

Dolberg startede året som førsteangr­iber i Ajax, men er siden blevet overhalet af både Dusan Tadic og Klaas- Jan Huntelaar.

– Med Tadic som angriber fungerer holdet godt, og Huntelaar er meget skarp, siger Ajax- træner Erik ten Hag.

– Men Dolberg har også spillet gode kampe. Det er endnu ikke stabilt nok, og du er nødt til at være god i hver kamp i Ajax.

Kommer Dolberg til Hoffenheim bliver han genforenet med Erik ten Hags tidligere assistent i Ajax, Alfred Schreuder, der nu er cheftræner hos tyskerne.

Ekstra Bladet kunne tidligere på ugen fortælle, at Dolberg i øjeblikket bliver tilbudt til klubber rundt omkring i Europa.

ng i Europa.

Denne uge

Ifølge den hollandske dsked avis avis har har der der da da også også været et par klubber, bber,bb der der har har forsøgt forsøgt at at hente Dolberg på en en permanent permanent aftale, aftale, men ingen har villet ete betale betale den den pris, pris, som som Ajax forlanger. Tilsynelad­ende syneladend­es heller heller ikikke franske OGC Nice, der ifølge den lokace,ce der ifølge den lokale avis, havde danskeren som toppriorit­et erene som toppriorit­et til at forstærke angrebet. ebet.e

Kasper Dolberg var helt udenfor trupar helt udenfor truppen, da Ajax tirsdag aften aften spillede spillede sig sig vividere i Champions League- kvalifikat­ioLeague- kvalifikat­ionen med en 3- 2- sejr mod græske PAOK. odo græske PAOK. Træner Erik ten Hag forklarede det HagH forklarede det med, at truppen er bred, men siden beed,e men siden bekræftede Ajax- fodbolddir­ektør Marc ddirektørd Marc Overmars, at Dolberg kunne være på vej unneu være på vej væk.

– Der kan ske et par ting med Dolberg i ngn med Dolberg i denne uge, sagde Overmars onsdag ifølge arsa onsdag ifølge hollandske NOS.

Og lige nu er det varmeste bud altså, at stes bud altså, at Dolberg bliver genforenet med Robert et med Robert Skov, som han kender fra deres fælles forerese fælles fortid på ungdomshol­dene i Silkeborg. i Silkeborg.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark