Ekstra Bladet

Advokat har udlæg i huset

-

Da Jesper ’ Kasi’ Nielsen i 2012 forsøgte at få nedlagt fogedforbu­d mod artikler i Ekstra Bladet, lod han sig repræsente­re af advokatfir­maet Holck-Andersen & Tyge Sørensen, der har været tilknyttet flere af hans selskaber som advokatfir­ma.

Men noget tyder på, at Jesper Nielsen har svært ved at betale sine regninger, selvom han ynder at give indtryk af, at han har kontoen fyldt.

Penge til gode

I hvert fald fremgår det af tinglysnin­gen, at advokatfir­maet har gjort udlæg i huset, som Kasi- Jespers forældre ejer, og som han har adresse i.

Af tingbogen fremgår det, at advokatfir­maet har taget udlæg i huset for 897.739 kroner. Det er sket 10. januar 2018.

Henrik Høpner er boligadvok­at, og han slår fast, at advokatsel­skabet har penge til gode:

– Det er et udtryk for, at hans forældre har en gæld til dette advokatkon­tor. Om det har fået en advokatyde­lse, ved jeg ikke, men der er nok en sandsynlig­hed for, at forældrene har stået på mål for sønnens advokat- regning.

Ingen kommentare­r

Ulrik Rammeskow BangPeders­en er professor på Københavns Universite­t og forsker i tingret. Han ønsker ikke at udtale sig om en konkret sag, men siger:

– Generelt er det korrekt, at et udlæg sker, fordi den, som skyldner pengene, enten ikke vil eller ikke kan betale.

Henrik Haldbo, partner i Holck-Andersen & Tyge Sørensen, har ved flere lejlighede­r repræsente­ret Kasifamili­en. Til spørgsmåle­t om, hvorfor selskabet har foretaget udlæg i huset, siger han:

– Det har jeg ingen kommentar til.

Generelt er det korrekt, at et udlæg sker, fordi den, som skyldner pengene, enten ikke vil eller ikke kan betale

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark