Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du nyder virkelig at være i dit eget selskab denne weekend, og du vil også helst påbegynde dagen helt alene. Så kan du nemlig både få klaret et par praktiske hængeparti­er, og blive klar til en ny uge, og samtidig få slappet af. I aften har du dog brug for at være lidt social.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du går måske og får ryddet op i en masse hængeparti­er lige nu, og i dag kan du endelig få sat punktum, og blive dem alle kvit. Du har nemlig hænderne godt skruet på i dag, og er hurtig til at løse praktiske opgaver. I aften trænger du til gengæld til at have det lidt sjovt også.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du nyder at være hjemme denne weekend, og du nyder nok også at tage dig af dine nærmeste. I dag trænger du til, at der skal ske lidt, og måske kan I foretage jer noget sammen hele familien. Hvis du bor alene, bør du invitere gæster. I aften trænger du især til lidt muntert selskab.

TYREN 21/4-21/ 5

Du nyder at være sammen med gode venner denne weekend, og i dag er du nok tidligt på færde. Der skal gerne ske noget, og du kan være dén, der tager initiative­t i vennekreds­en nu. Fra i aften har du dog fået nok af at være social, og trænger pludselig til at være helt alene.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du nyder at være sammen med din partner denne weekend, hvis du altså er i parforhold. I dag bliver der sikkert både tid til at slappe af, og til at få klaret et par praktiske ting, hvor I kan hjælpes ad. Som single kan du pleje andre relationer. I aften vil du slappe af, single eller ej.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har brug for at få stillet din nysgerrigh­ed lige nu. Du har nemlig en stor appetit på livet, og er ikke bange for prøve noget nyt. I dag kan du bare tage en tur ud i det blå, og se, hvor din nysgerrigh­ed tager dig hen. I aften trænger du derimod til at slappe lidt af hjemme.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har fokus på din fremtid lige nu, og i går kunne du måske nøjes med at tænke lidt over, hvad du går og ønsker dig. I dag er du dog mere handlekraf­tig, og begynder at tage initiativ til, at dét, du drømmer om, bliver virkeligt. I aften kan du slappe af sammen med gode venner.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har energi, så det siger spar to lige nu, og du kan få meget fra hånden. Hvis du har fri fra job, så sørg for at finde på noget andet, hvor du kan få brændt noget krudt af. I aften er det forhåbentl­igt brændt af, så du kan slappe af, måske sammen med din partner, hvis du har én.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du tager nok tingene stille og roligt denne weekend. Det har du nemlig behov for. I dag kan du bruge dagen på alt dét, du har mest brug for nu. I aften har du dog nok fået dækket dit behov for at være alene, og trænger til lidt selskab, gerne fra folk, der kan få dig til at grine.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du nyder at opleve noget nyt lige nu, og denne søndag er der sikkert også mulighed for det lige omkring dig. Måske vil du især nyde at være udendørs, og du vil nok også gerne være fysisk aktiv i dag. I aften tænker du sikkert lidt over dine ambitioner og din karriere for en stund.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Din kreativite­t er i fokus denne weekend, og i dag kan du få udrettet meget med den. Der er ikke langt fra tanke til handling for dig. Du prøver dig frem, og samtidig er finmotorik­ken i orden. I aften kan du tage fat på noget lidt grovere arbejde, og blive klar til den nye uge.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er meget social og udadvendt lige nu, og derfor har du nok mange aftaler at se til. I hvert fald bør du se at få nogen, hvis ikke du allerede har et par stykker i hus. Du har nemlig brug for at snakke en masse med andre mennesker nu. I aften er du til gengæld træt, og må hvile lidt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark