Ekstra Bladet

TRE PÅ KASSEN

-

– Skiftet til Grasshoppe­r var den værste beslutning i karrieren?

– Måske, set i bakspejlet. ALT så godt ud på papiret, og da jeg besøgte klubben. Det er en stor og traditions­rig klub i Schweiz, og Zürich er en fantastisk by. Så jeg mener egentlig, jeg gjorde mit forarbejde.

– Det viste sig bare hurtigt, det var en klub i konstant uro. Der var fem cheftræner­e på to år, og alle havde deres egne idéer og egne spillere med. Det blev en kæmpe rodebutik, hvor magtkampe i ledelsen var hverdag. Det er ikke tilfældigt, at klubben sidste sæson rykkede ud af den bedste række for første gang i 68 år ...

– Skiftet fra AaB til Ajax kom for tidligt?

– Jeg fik debut allerede som 16- årig i Superligae­n, og jeg vil medgive, at det hele gik meget hurtigt, da jeg stod i Amsterdam godt et år senere. Men bliver man nogensinde helt klar til at forlade de trygge ramme for første gang?

– Jeg har altid hellere ville sigte højt, og Ajax har historisk vist sig at være en god klub at komme til for unge danskere. Jeg er også glad for alt det, jeg lærte og oplevede i Ajax. Det har i høj grad været med til at forme mig.

– Din rolle som familiefar gør, at du foretrække­r trygge rammer i Aalborg?

– Nej, slet ikke. Hvis Grasshoppe­r havde været en sund klub, var jeg gerne blevet ude. At jeg er far til Carl på to år, betyder meget for mig, men det har intet at gøre med karrieren. Jeg følte, AaB var det rigtige skridt for mig, og så er det en frynsegode, at vi har familie, venner og alt det andet omkring os.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark